Zao mi golfa vise nego stilo-a. Bio zategnut kao sajla, jos sam se u medjuvremenu naucio da sam stelujem plin, imao sam 160 km na 1000 din. Znam da ce sad neki da kazu - aj ne lazi
Koliko je litara plina 1000 din?
Zao mi golfa vise nego stilo-a. Bio zategnut kao sajla, jos sam se u medjuvremenu naucio da sam stelujem plin, imao sam 160 km na 1000 din. Znam da ce sad neki da kazu - aj ne lazi
Šta je robot?
Nisi me dobro razumeo. Vectra je najgora u klasi. 159 je, ipak, doterana i primetno bolja.
A octavia je u C segmentu i nije za poređenje. Ni meni se nije baš svidela, s tim što nisam probao najnoviju.
Octavia je radjena na sasiji na kojoj je golf, ona je pandan dzeti. To se najvise primeti na zadnjoj klupi.
Zapravo, to je opšte poznata činjenica, ali je nešto manje poznato da je 159 zapravo preprakovana Vectra koja ima najlošije upravljanje u klasi.
http://en.m.wikipedia.org/wiki/GM/Fiat_Premium_platform
Mnogo je teško otvoriti bar Gugl ili Wikipediju, da ne idemo dalje na neke stručne forume. Ovaj forum je baš podbacio u upotrebi Gugla. :-D
A i ti si podbacio u čitanju onoga što si sam našao... GM/Fiat premium, a potiče od Insignie concept koja je kasnije napravljena kao Insignia i koja, uzgred budi rečeno, slično vectri ima prilično loše vozne karakteristike. Platforma planirana za E segment, ali nije za njega upotrebljena, nego prepravljena za D.
Vehicles Buick Lacrosse/Alpheon
Cadillac BLS
Cadillac XTS
Chevrolet Classic
Chevrolet Impala
Chevrolet/Holden Malibu
Chevrolet Malibu Maxx
Fiat Croma
Opel Insignia/Buick Regal
Opel Signum
Opel Vectra
Pontiac G6
Roewe 950
Saab 9-3
Saab 9-5
Saturn Aura
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari