O.K. Molim programere da mi pomognu. U cemu bih mogao da napisem program autoplay za multimedijalni disk. tipa napravim prezentaciju bacim na CD i napravim sitan (ali boom dinamitan) autoplay koji ce da pokrene prezentaciju pri ubacivanju CD-a.
Aladin je napisao(la):A sta je sa registrovanjem dll-ova ???
de_witch je napisao(la):OK u pitanju je html, ako nije tesko napisati takvo programce reci mi sta je najbolje koristiti da ga napisem, a u suprotnom gde mogu daih nadjem. zahvaljujem na pomoci
Titanium Angel je napisao(la):Veruj mi, mogu se javiti razni problemi kada se "u letu" registruju dll-ovi pri pokretanju CD-a. U zavisnosti od verzije Windows-a i od toga koje su aplikacije/dll-ovi instalirani, to moze da radi bez problema, a moze i da ne radi uopste.
A kako si ti mislio da registrujes dll-ove? Iz svog programa ne mozes, jer ti sam program nece raditi ako dll-ovi vec nisu instalirani. Znaci, treba da pises neki batch fajl koji ce ti registrovati dll-ove, pa onda pokrenuti aplikaciju, a pri tome biti dovoljno pametan da detektuje da li je dll vec registrovan, da ga ne bi vise puta registrovao.
Sve same komplikacije...
silverglider je napisao(la):...da se u autorun sekciji potegne explorer.exe kao shell sa imenom startnog html fajla kao parametrom, pa neka shell vidi koji je browser defaultni i otvori u njemu tu index stranu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari