Nalepnice mogu da se kupe na Aliexpressu, ima raznih oblika, ovo je primer: https://www.aliexpress.com/item/1005003985996307.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.340c383euSs02f .Hteo BiH da sa starog automobila prebacim auto kameru na drugi. Da li je to moguće? Pošto je taj nosač zalepljen za onu provodinu nalepnicu koja je zalepljena na soferci?
Onaj ko ti odgovori na SVA pitanja koja si postavio u ovom postu, dobija automatski VIP status
Objasni molim te...Hardwire kit ti nece mnogo pomoci, ako planiras da koristis parking mod, pogotovo ako auto nije u garazi. U teoriji to radi, u praksi vise stete nego koristi.
Ali u praksi, ko te udari sa zadnje strane, kriv je, snimak ti tu treba jedino, ako pobegne u rikverc
Kod mene na kameri nema detekcije na lišće, granje, već na udarac u auto. Inače imam hardwire kit (na drugom autu već) i za sad nisam imao nikakvih problema.Da, hardwire kit je za neprekidno napajanje i obicno je setovan da se napajanje iskljuci kada napon na acu dostigne neki threshold. Oslanjati se na kinesko parcence elektronike, da ce stvarno da radi kako treba i da nece da isprazni acu je po meni kocka.
Sto se parking moda tice, ako je auto parkiran napolju, detektuje se svaki pokret grane, lisca itd, dobices brdo beskorisnih snimaka i kada dodje do necega sto stvarno treba da se snimi, nece biti napajanja jer se istrosilo na gluposti. Probao sam sve moguce opcije i ni jedna nije zadovoljavajuca. Jedino sto nisam probao je nabavka LiFePo4 power banka, kod nas ih nema, a inace su jako skupi. Kapiram da bi jedino to imalo nekog efekta.
Ozicenje za zadnju kameru nije problem, jako se lako provuce uz kedere i nebo i ne ostecuje se nista.
BTW na fotkama jeste Passat B8
Kamera 70mai m500. Priključeno sve na hardwire kit (korektno i tačno, od strane majstora. Mada ne može se tu nešto mnogo ni pogrešiti). Lično veoma loše iskustvo sa parking modom, odnosno timelaps-om koji kamera snima kada nema detekcije udarca.Kod mene na kameri nema detekcije na lišće, granje, već na udarac u auto. Inače imam hardwire kit (na drugom autu već) i za sad nisam imao nikakvih problema.
Konektor i kabl su USB-C ili USB-mini?A800S koju toplo preporucujem
Kamera radi (ima napona u utičnici upaljača) dok je ključ na kontakt položaju. Kada se motor "ugasi" (preko start-stop sistema) i dalje ima napona, jer kako bi alternator inače ponovo startovao motor (otpuštanjem kočnice-dodavanjem gasa). Opet to zavisi i do modela automobila (ovo napisano je za Citroen).VAŽNO PITANJE, šta je sa kolima koja imaju pali/gasi sistem, da li kamera snima kad se kola ugase u koloni, na semaforu i sl. situaciji kad vozimo al start/stop sitem ukolima (najveca glupost u 98% situacija) ugasi kola?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari