Prdnuli ste u cabar😀 😀 (izvin'te na izrazu)MAD_MUzzY je napisao(la):Ono bi i ja 😀 da imam love ...
5000+ u bilo cijoj izvedbi je stvarno za skidanje kape.
Ajde Aco nabavljajte te nove XP serije, pa ga nafuraj na bar 2500, bice dovoljno da ga stignes u svakom segmentu 🙂
MAD_MUzzY je napisao(la):Ajde Aco nabavljajte te nove XP serije, pa ga nafuraj na bar 2500, bice dovoljno da ga stignes u svakom segmentu 🙂
BokiPK je napisao(la):Kasno. Tip je napravio sa XP-om 3.3GHz
BokiPK je napisao(la):Kasno. Tip je napravio sa XP-om 3.3GHz
Hahahaha,sta je dovoljno???Aca je napisao(la):Alal mu ona stvar, to je vise nego dovoljno da pokida i najgrdji P4. 😎
Brutalan Zlica je napisao(la):Onaj divljak je ladno nabudzio 250 mhza cistih magistrale (1000 mhza QPB-a). Pri tome ne govorim o forici 175*2=250 zbog toga sto je DDR nego cistih 250 mhza. Na kojoj li je to ploci uspelo ? Kako je regulisan PCI delilac ?????
Brutalan Zlica je napisao(la):Onaj divljak je ladno nabudzio 250 mhza cistih magistrale (1000 mhza QPB-a). Pri tome ne govorim o forici 175*2=250 zbog toga sto je DDR nego cistih 250 mhza. Na kojoj li je to ploci uspelo ? Kako je regulisan PCI delilac ?????
BokiPK je napisao(la):Kod odredjenih P4 ploca fsb procesora mozes sda menjas nezavisno od ostalih taktova(zakljucas PCI i AGP magistralu).
Mene zanima koja memorija i cime je hladjen, posto se novi P4 isto prilicno greju.
simpson H je napisao(la):Ovo ti nije prvi put da pominjes to u vezi nekakvih odnosa PCI.Hajde posalji mi gde si citao o tome,bas me zanima.Kod mene stvarno nema nikakvog pucanja,mada sam ja zaboravio kako se bese racuna taj PCI😀 😀 .Ja ga drzim zakljucanog na 33 a fsb180 😀 😀 .Kada bi trebalo da se javi to pucanje ??
😉
delimir je napisao(la):Verovatno je ta pojava vezana za fantastični SiS čip-set, a kod Intela nisi počastvovan tom privilegijom 😛
delimir je napisao(la):Radi se o tome da tu opciju poseduju clock generatori novije vrste, a na proizvođaču čip-seta (i845, nForce2, SiS648 itd...) je da opciju iskoristi ili ne na ovaj ili onaj način, manje ili više uspešno...
Očito me nisi dobro razumeo (mada i sada kada se pročita može i ovako i onako da se tumači)...U mom postu koji si citirao pojava koja je fenomen SiS čip-seta je pucanje sistema, a ne fixiranje magistrale 🙂
...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari