Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ispravljam neke bubice pa kada rešim to u toku dana stavljam source na git, a za pakovanje za distribucije to ću morati skontati kako se radi...za arch znam al ostalo ne...
Iako koristim tui player kew, probao sam i AudioWave, nisam nasao pkgbuild na AUR pa sam ga izvukao iz arhive sa izvornim kodom, instalacija je prosla ok.
Pusta muziku ok, ali primetio sam da ne pamti podesavanja za izgled, i kada se vrati izgled sa listom ne upamti velicinu prozora.
Takodje program puca kada se klikne na podesavanja za plugin "Lyrics"
Contribute to Kosava/AudioWave development by creating an account on GitHub.
github.com
Skineš ove fajlove pa
makepkg
pacman -U ime_paketa_sto_dobiješ.
To za pamćenje izgleda ću morati proveriti.
Puca kada se klikne configure (to sam skonto i ja, skonto sam i šta je biće u idućoj verziji rešeno) a inače sa F3 i F4 zoveš ekvilajzer i lyric plugin
Meni je bilo jednostavnije sa "makepkg -si", odmah instalira napravljeni paket.
Ovo sam probao na Archu sa Niri, ali imam i cachy sa kde i tamo ne moze da se pomera prozor proograma samo sa misem vec mora i "win" taster da se drzi.
Niri je scrollinng WM i meni to vise odgovara os tilinga na Hyprlandu ili stackin ili kako se vec zove na plasmi i ostalim klasicnim DE/WM. Uz DMS shell je skoro pravi DE.