Šta je novo?

AudioWave audio plejer

Košava

Slavan
Učlanjen(a)
05.11.2007
Poena
305
Usled malo više slobodnog vremena malo sam kodirao i napravio playera, šta mislite, i kako vam se čini?

Да ли је доступан за преузимање ради тестирања?

Ispravljam neke bubice pa kada rešim to u toku dana stavljam source na git, a za pakovanje za distribucije to ću morati skontati kako se radi...za arch znam al ostalo ne...

Evo prvi realase pa testirajte nesto zeza trayikona barem kod mene al ostalo radi
ima appimage i flatpak, a ima i pkgbuild za aur, za debian i rpm sam pravio al to ne znam kako radi nisam testirao...

Iako koristim tui player kew, probao sam i AudioWave, nisam nasao pkgbuild na AUR pa sam ga izvukao iz arhive sa izvornim kodom, instalacija je prosla ok.

Pusta muziku ok, ali primetio sam da ne pamti podesavanja za izgled, i kada se vrati izgled sa listom ne upamti velicinu prozora.

Takodje program puca kada se klikne na podesavanja za plugin "Lyrics"

Screenshot from 2026-01-25 16-04-16.jpgScreenshot from 2026-01-25 16-10-48.jpg

- Nisam stavljao još na AUR ali PKGBUILD imaš ovde
Skineš ove fajlove pa
makepkg
pacman -U ime_paketa_sto_dobiješ.

• To za pamćenje izgleda ću morati proveriti.
  • Puca kada se klikne configure (to sam skonto i ja, skonto sam i šta je biće u idućoj verziji rešeno) a inače sa F3 i F4 zoveš ekvilajzer i lyric plugin

Meni je bilo jednostavnije sa "makepkg -si", odmah instalira napravljeni paket.

Ovo sam probao na Archu sa Niri, ali imam i cachy sa kde i tamo ne moze da se pomera prozor proograma samo sa misem vec mora i "win" taster da se drzi.

Sad vidim da je Niri kompozitor na waylandu, nisam testirao uopste moracu i to pogledati kako radi...

Niri je scrollinng WM i meni to vise odgovara os tilinga na Hyprlandu ili stackin ili kako se vec zove na plasmi i ostalim klasicnim DE/WM. Uz DMS shell je skoro pravi DE.

Mislim da sam ispravio ovo sa pomeranjem prozora mišem, u git verziji ako možeš testiraj.

Prilozi

Jeste, sada radi.

Dodao radio browser plugin u novoj verziji, sa F5 se zove.

Nazad
Vrh Dno