Планирам да купим слушалице које би пре свега користио за музику и филмове на компу,а користио бих и за мобилни. Углавном у кућној варијанти, односно ретко бих их користио у покрету. Слабо се разумем у тематику па сам се обратио другару који је "у причи" и који ми је ко из топа препоручио ово чудо из наслова. Оно што мене занима јесте да ли ове слушке вреде те паре? Није ми жао да пљунем кинту ако је заиста квалитет у питању, те ме занима и ваше мишљење.
Мало сам читао по нету и углавном су ове слушалице у врху или најбољи избор рецензената. На компу имам интегрушу, матична је из описа. Још једна напомена, ако је од значаја планирам на пролеће да узмем и неку звучну карту и нови 2.1 систем како бих имао што квалитетнији звук.
Мало сам читао по нету и углавном су ове слушалице у врху или најбољи избор рецензената. На компу имам интегрушу, матична је из описа. Још једна напомена, ако је од значаја планирам на пролеће да узмем и неку звучну карту и нови 2.1 систем како бих имао што квалитетнији звук.