Mislim da ovi uređaji zasluzuju temu posto su jedno vreme kod nas bili vrhunac tehnologije za reprodukciju videa i zvuka a koriceni su i na brojnim racunarima. Kakva su bila vasa iskustva sa ovim uređajima. Ja sam kasete koristio na komodoru kao i na muzickom stubu dok video rekorder nikada nisam imao. (Jos se secam zabavnog premotavanja kaseta da bi se doslo do programa
) Šta mislite koji kompjuter je imao najbolji kasetofon i koliki je bio kapacitet kaseta posto taj podatak nemogu nigde da nađem. (Znam da to zavisti od konkretne kasete ali koliki je bi neki prosek.)
Nadam se da se modelatori neljute sto sam ubacio i video rekorder u celu prici ali i oni su jedno vreme bili vrhunac tehnologije a na forumu vec postoje gomila tema o samostalnim DVD plejerima koji u sustini obavljaju isti posao koji su nekda obavljali video rekorderi. Ako neko misli da video rekorderi nemaju bas nikakve veze sa kompjuterima gresi posto se devedesetih kod nas prodavao i reklamirao uređaj ciji naziv sam zaboravio koji je omogucavao povezivanje Amige sa Video rekorderom i koriscenje istog kao memorijske jedinica.
Nadam se da se modelatori neljute sto sam ubacio i video rekorder u celu prici ali i oni su jedno vreme bili vrhunac tehnologije a na forumu vec postoje gomila tema o samostalnim DVD plejerima koji u sustini obavljaju isti posao koji su nekda obavljali video rekorderi. Ako neko misli da video rekorderi nemaju bas nikakve veze sa kompjuterima gresi posto se devedesetih kod nas prodavao i reklamirao uređaj ciji naziv sam zaboravio koji je omogucavao povezivanje Amige sa Video rekorderom i koriscenje istog kao memorijske jedinica.
Poslednja izmena: