- Učlanjen(a)
- 12.07.2000
- Poena
- 800
U pravu si, bice 6.1 koji izlazi u januaru!kole89 je napisao(la):Ta verzija drajvera neće postojati![]()
BTW X1600 poseduje 5 VS koprocesora
U pravu si, bice 6.1 koji izlazi u januaru!kole89 je napisao(la):Ta verzija drajvera neće postojati![]()
kako moze biti dobar izbor sa tom cenom kad u ovom trenutku 7800GT kosta ispod 350€??? :trust:byMaX je napisao(la):Sa cenom od ispod 400 evra, X1800XL bi trebalo da bude dobar izbor oko nove godine...
gde leba ti?Ser_Zile je napisao(la):kako moze biti dobar izbor sa tom cenom kad u ovom trenutku 7800GT kosta ispod 350€??? :trust:
gde god hocesNedjo je napisao(la):gde leba ti?
X1800XL ce kostati ispod 400€, a X1300 (vanilla) ispod 100€. Naravno pricamo o dilerskim cenama bez PDV-a!
Marti Misterija je napisao(la):Kad pocne tvoja po intelu... :d
ByMax je napisao(la):Mislim da ce povecanje performansi sa drajverima (verujem da ce biti i nekih beta verzija, posto im je u interesu da pokazu koliko jos X1K familija moze brze da radi) biti jedno od najvecih koje smo videli sa Catalyst-ima, jer kao sto Nedjo reche, GPU sa 12 pajpova na visokom taktu, sa poboljsanim memorijskim kontrolerom i brzom memorijom, jednostavno mora dati cifre bliske X800 XL-u, a ne da bude izmedju 6600gt-a i 6800.
kada neko kupi graf. karticu on zeli odmah da se smeje, a ne kao kupis sada g.k. pa cekas nekoliko meseci da vidis sta si kupio.sale prdez je napisao(la):da ali to su rezultati sa sadasnjim drajverima, po kojima je X1600XT sporija od 6800, sto je smesno.
sacekacemo nove drajvere pa cemo videti...
ko se zadnji smeje...sam u nju upada
Sta ocekivati kada se pojavi 7600 (ako se tako bude zvao), totalnu propast ATI-ja u srednjem trzisnom segmentu... strasno! Samo nam jos monopol treba :smash:Nedjo je napisao(la):X1600 XT definitivno ne moze da se nosi sa 6800GT-om u igricama (moze u sintetici - 3DMark05), ali zato je ravnopravan takmac cistoj 6800 kojoj je i cenovno mnogo blizi nego li 6800GT-u!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari