Šta je novo?

ati x1900xtx

Stigoše li kartice, Perice?!

Ja hocu da kupim tu karticu, molim vas ako se organizujete za lovu uracunajte i mene !

A Perica ćuti...

Perica je pokupio kintu i zapalio za Havaje. Tamo je ručna kućna manufaktura kartica... A reklamiraju se preko interneta u Kini. :D

PS: No ljutiš, samo little zez. ;)

Zainteresovani

A koliko bi vas bilo zainteresovano za tu karticu npr. kad bi joj cena bila 300e? Naravno bez prethodnih ulaganja.

Sve zavisi o kojoj TACNO karti je rec... tacnije, ko je proizvodi?

Jer, ipak nisu isti Sapphire, ASUS, MSI, Club3D, PowerColor... HIS X1900XTX IceQ 3...

Poslednja izmena:
Uopste ne zavisi o kojoj je kartici TACNO rec ako je 1900xtx i kosta 220-300 eur. Koga bi bilo briga da li je asus ili his. Za cca 200 eur manje svi bi je kupili.

Ako ste svi toliko zainteresovani zasto svako ne rizikuje npr po 20 eur narucite 5-10 komada necega jeftinijeg i vidite da li ce stici.
Svako bi hteo da mu dovezu mercedes pred kucu i da ga onda kupi za 1000 eur...

Tebe nije briga o kojoj TACNO karti je rec, mene jeste. Tacka.

Upravo tako... još je bitnije ako je cena 300, a ne 200e...(tri tacke :))

koliko ja vidim u pitanju je ATI-jeva karta, nije MSI, Asus ili neki drugi proizvodjac. Ja sam ovo pitao jer sam ja mislio da uzmem nekoliko, ali naravno necu da narucujem ako nista ne zaradim. Prica bi otprilike isla ovako, ja svaku kartu ponaosob testiram da li radi i takvu je prodajem. Ako se desi da neka ne radi ja sam po...io:) Znaci vi nemate nikakva ulaganja.

Samo ti uzmi pa javi krajnju cenu a mi cemo rado da se odazovemo... Ovako ili onako ;)

To je ono sta sam neki dan rekao.Recimo konan naruci 5 komada, stignu mu i on ih istestira i recimo sve lepo radi i ja bi sigurno uzeo 1 a mozda i 2 komada, i normalno da zaradi po komadu minimum 50 eura.

Najbolje da otvorite tred u kome će neko da vam nabavi novi Golf 5 za 10 hiljada evra :) Svi ga hoće, do jaja je, ali nema batice za dž!

Evo da sumiramo. Postoji mnogo zainteresovanih za 1900xtx za 220 eur, ali da prethodno nego drugi to plati i donese pa da svi mogu da ga vide i probaju. Na zalost, vecina karticu ne bi kupila ako je u pitanju neki "bezveze" 1900xtx a ne nesto sto lici na asus, xtx, his i sl. ***a, ipak je u pitanju samo xtx1900 za 220 eur. Totalno se ne isplati rizika. U stvari, zasto bi neko rizikovao 220 eur da zaradi 100 ili da dobije nesto sto (mnogo) zeli mnoogo povoljnije nego inace.
Deco, ne postoji nijedno ulaganje koje donosi profit a da ne postoji rizik. Sto je procentualno veca zarada u odnosu na ulaganje i sto je ulaganje vece, rizik je veci. Vece su sanse da max dobije golfa za 10k nego da vi dobijete te kartice sa ovakvim stavom.
Probajte da se skupi vise ljudi sa manje para i narucite nesto jeftinije. Ako stigne eto vam u sledecoj turi svima kartica ili para ili cega god...

Ma nek meni neko ponudi samo 1900XT za 250e i dajem ke$ odmah! Pare su u dzepu spremne. Cinjenica je da se nikome ne igra sa 220e koje vecina mozda i nema trenutno... Naravno i da bi svako zeleo da zastiti svoj novac. Ja bih dao 50e vise da znam sta kupujem! Ako ovo potraje jos 15 dana, a naravno nikada nece biti realizovano, ja cekam DX10 koji cu da iskesiram i da ne pitam koliko kosta... ;)

Ja sam vec na doticnom sajtu nasao par na netu evidentiranih prevara
koje su plasirane i na ebay-u. Perica nije ni rekao nacin placanja. Javlja mi se da je western union :D . A i probajte da nadjete neki podatak o prodavcu doticne kartice "Cv Xtreme Grafiks" ili o kontakt osobi.
Po mom misljenju nema od toga nista :) .

"Da je Pera odmah otišao u policiju, svega ovoga ne bi ni bilo..."

Naravno da nema ;)

I lik se ladno ne javlja a mene zanima shta je sa karticama...Realno mi je mnogo bolja ova varijanta shto je konan predlozio 300 evra al znash shta si kupio...U svakom sl si u plusu min 100 evra ako ne i vishe

Brate ja uzeo gajbu u izgradnji - i to majstor samo iskopao rupu.. Toliko o riziku - al dobih po ceni mega smeshnoj po kvadratu - ako baja iz te rupe izvuce zgradu - mislim biti cu milijunas.. Ako baju strefi srcka - ja skacem sa mosta - ko zna mozda taj most nazovu Haludzin most.. Jebi*ga sto bi rekao Del boy "He who dares, wins".. Ako moze da se pazari negde ta graficka za 300 jev*reja ja je odma ali odma sada odma kupujem.. Ako nesto treba da se rizikuje - racunajte na mene..

Poslednja izmena:
/offtopic on
@haludza - koliko je sada cena kvadrata u izgradnji? Devojka i ja hocemo uskoro da dignemo kredit pa nam je stan u izgradnji prilika kao 1900xtx za 200 evrica. ako prodje super, ako ne, ima se bubrega i plucnih krila...
/offtopic off

Zivo me zanima sta bi zormi imao da kaze za ovo

off topic..

Pa zipa - gajbu sam dobio po ceni od 1500 evra po kvadratu (to je cena ako SVE pare das unapred - nista parcijalno - al evo ja nespavam 3 meseca - bolja je varijanta parcijalno - kolko zavrsi toliko mu platis al onda nije ta cena ***a - al si mirniji 100000 puta - ovako si bas Del boy :banana:).. Lokacija je po meni najaca u gradu a to je Hram Svetog Save - Stojana Protica - od Slavije si sakape - cirka 5 min - a imas savrsenu privatnost mir i tisinu - prosto je neverovatno koliko je tamo tiho.. Gajba je lux sa video nadzorom - portirom - niklovana cela - mermer u liftu - talijanski liftovi - liftom ides iz garaze u gajbu - parkiras se u lift koji te spusta u garazu (ima 2 lifta) - garaza je jos + 15000 jevre*ja - zgrada nije socijala novogradnja blokovi + beton vec blokovi full cigla + mozes za 1 evro po kvadratu da trazis dodatnu zvucnu izolaciju, covek garantuje da mozes da sviras bubanj u 3 nocu i da se nista nece cutu ako je prozor zatvoren - zgrada je na 3 sprata ima samo 9 stanara - profil ljudi su - zubari - advokati - bankari - programeri tj ja :) - znaci kulturan narod - nema ono: Boza udarnik dobio gajbu preko sindikata jer ima devetoro dece, pa zivi sprat iznad tebe a deca ko deca cepaju rosule po gajbi, a on cepa drva jer je skupa struja + vadi plocice iz kupatila da mu koza neslomije nogu - ovo sve pricam iz licnog iskustva jer imam upravo takvog komsiju - znaci mir tisina kultura - covek je vec jednu takvu gajbu zavrsio pa imas prilike da vidis kako to izgleda jer ova rupa treba da iznikne u istu takvu gajbu - Inace u zavrsenoj gajbi cena kvadrata je 2400 evra pa ti vidi.. Al to ti je rizik - ako investitor rikne ili ga roknu - i ti mozes slobodno da se roknes.. E sad bedak je sto on nema vise stanova - verovao ili ne cela rupa je prodata unapred - uzas.. + mislim da nemozes da uzmes kredit za stan u izgradnji :( - vec samo za uknjizen stan + tamo nemas gajbu ispod 70-80 kvadrata + skoro svaka rupa, a negde cak nisu ni iskopali rupu :) su prodate unapred - ti stanovi se uglavnom kupuju preko veze.. Ali u Dubljanskoj (ulica ispod nema 20 metara :)) imas gomilu zavrsenih lux stanova pa pogledaj.. Inace ja uzeh zadnji na 3 spratu - pogled, ali bruka :banana: - nikako ne pristaj ispod 3 sprata - znas kakav je pogled sa Vracara - ko razglednica :)..

topic:

Dajte ljudi tu graficku za 300 ja moram to da resim u roku 2 dana.. Ajmo organizacija pls..

Poslednja izmena:
imao sam neki smrtni slucaj u famliliji pa je cela stvar stala malo...
dobio sam instrukcije za placanje kao i informaciju oko garancije:

The cards will come with 1 Year International Warranty from ATI, we will
put on the shipping form the product marked as "SAMPLE, NO VALUE" to
minimize any tax that may occur to you.

You can make the payment for 5x ATI RADEON X1900 XTX with shipping using
UPS 3-5days (US$ 1075) to the follwing bank account details below

Bank Name : PERMATA BANK
ISKANDAR MUDA
MEDAN NS ID
Account Name : FERDI SILALAHI
Account No : 8010849048
SwiftCode : BBBAIDJA

Please send us a scan copy of the payment receipt or reference number
for the payment. We ship using UPS shipping courier, and We will send
out the package after our bank has confirmed your payment and send you
the tracking numbers asap.

Regards

u petak 1.09. sam izvrsio uplatu dobio sam tracking number posiljke koja putuje ka meni sada cekam...
sve informacije oko kartice koje sam dobio pa i cena je ovde u poruci pozdrav

p.s. ako je neka prevara u pitanju znacu do petka kada bi najkasnije roba trebala da stigne.

aj aj aj ali pazi da te ne ubije neko od prodavaca hardvera u srbiji :) s obzirom da ces im jakoooooooooooooo sje**** posao.

Poslednja izmena:
Pre ce biti da se neces smejati!!!

Inace nas par je na isti fazon ispalio covek iz Srbije i zelim ti srece da sve prodje kako ste zamislili jel sumnjam da ces da ides cak na kraj sveta da isterujes dugove, pogotovo sto bi te samo avionska karta izasla toliko para.

Nazad
Vrh Dno