off topic..
Pa zipa - gajbu sam dobio po ceni od 1500 evra po kvadratu (to je cena ako SVE pare das unapred - nista parcijalno - al evo ja nespavam 3 meseca - bolja je varijanta parcijalno - kolko zavrsi toliko mu platis al onda nije ta cena ***a - al si mirniji 100000 puta - ovako si bas Del boy :banana

.. Lokacija je po meni najaca u gradu a to je Hram Svetog Save - Stojana Protica - od Slavije si sakape - cirka 5 min - a imas savrsenu privatnost mir i tisinu - prosto je neverovatno koliko je tamo tiho.. Gajba je lux sa video nadzorom - portirom - niklovana cela - mermer u liftu - talijanski liftovi - liftom ides iz garaze u gajbu - parkiras se u lift koji te spusta u garazu (ima 2 lifta) - garaza je jos + 15000 jevre*ja - zgrada nije socijala novogradnja blokovi + beton vec blokovi full cigla + mozes za 1 evro po kvadratu da trazis dodatnu zvucnu izolaciju, covek garantuje da mozes da sviras bubanj u 3 nocu i da se nista nece cutu ako je prozor zatvoren - zgrada je na 3 sprata ima samo 9 stanara - profil ljudi su - zubari - advokati - bankari - programeri tj ja

- znaci kulturan narod - nema ono: Boza udarnik dobio gajbu preko sindikata jer ima devetoro dece, pa zivi sprat iznad tebe a deca ko deca cepaju rosule po gajbi, a on cepa drva jer je skupa struja + vadi plocice iz kupatila da mu koza neslomije nogu - ovo sve pricam iz licnog iskustva jer imam upravo takvog komsiju - znaci mir tisina kultura - covek je vec jednu takvu gajbu zavrsio pa imas prilike da vidis kako to izgleda jer ova rupa treba da iznikne u istu takvu gajbu - Inace u zavrsenoj gajbi cena kvadrata je 2400 evra pa ti vidi.. Al to ti je rizik - ako investitor rikne ili ga roknu - i ti mozes slobodno da se roknes.. E sad bedak je sto on nema vise stanova - verovao ili ne cela rupa je prodata unapred - uzas.. + mislim da nemozes da uzmes kredit za stan u izgradnji

- vec samo za uknjizen stan + tamo nemas gajbu ispod 70-80 kvadrata + skoro svaka rupa, a negde cak nisu ni iskopali rupu

su prodate unapred - ti stanovi se uglavnom kupuju preko veze.. Ali u Dubljanskoj (ulica ispod nema 20 metara

) imas gomilu zavrsenih lux stanova pa pogledaj.. Inace ja uzeh zadnji na 3 spratu - pogled, ali bruka :banana: - nikako ne pristaj ispod 3 sprata - znas kakav je pogled sa Vracara - ko razglednica

..
topic:
Dajte ljudi tu graficku za 300 ja moram to da resim u roku 2 dana.. Ajmo organizacija pls..