Kaže se Tik, to svi znaju a i gramatički odgovaraNiTro je napisao(la):A TEAC??? Ja kazem TEAK, a moj drug kaze TIK??? WTF?
NiTro je napisao(la):Zanima me kako vi kazete Ati Radeon.
Ja kazem Ati Rejdon, a cuo sam da dosta ljudi govori Ati Radeon.
Genghis Khan je napisao(la):Au brate!!!! Do jaja je tema ali ivice ti si kralj...smejem se vec jedno 10 minuta :d
Moorhuhn je napisao(la):Eeeee, sad sam ukapirao ono tvoje Crazy Inside.
A što se tiče "tek osnovanog Kluba ponosnih vlasnika Leadtek A6200TD", e pa od etikete ATI "izdajice" kako te pre par meseci neko okarakterisa nećeš lako pobeći....mada i ja sam promenio tabor. Ali, ATI u srcu (a pare u džepu), bato.
![]()
Pozdrav. :wave:
sT4Lj|n je napisao(la):Sledeci ivicina zavera ce biti zashto nisu ime od novog a64 stavili da bude gondola umesto venecije :d
Ma ko zaradio!!! Ja sam imao 9550GE/TD. Kad sam rekao (napisao) pare u džepu, mislio sam na x700Pro (prva sledeća ATI kartica-9800 ne računam) + pare za PCI Expres platformu.ivica je napisao(la):Pa nije bilo to pre par meseci....nego nedelja...pre 1-vomajskih praznika.
Pa sve zavisi shta si imao i kako si ga prodao mislim na Ati-ja.
Ja sam imao stvarno relikviju i nekadashnji boom...R300 glavom i bradom..do pola obrijane...(128-bit)...ala 9500pro...i bilo je red da se menja. A onda ovo ulete za male pare a daje uhuhu..i eto....izdajica se lako postaje...Josh me operacija koshtala 1,5-og Jude...(45 evra)....ajd da sam izdao i zaradio kao ti pa da me nazivaju izdajicom....ovako ti imash barem 1-2 Jude u chepu ako ne i vishe od 4 Jude. Pa ova Leadtek me koshtala 4,16 Jude...ali sam za Mediona(9500pro) dobio 2,66 Jude...eto.
Kursna lista: (za one koji ne znaju)
1 Juda....30 evra (ala 30 Judinih srebrnjaka)
3,33 Jude...100 evra
Shto se tiche Crazy Inside..pa nishta...u srednjoj shkoli su me zvali Shloggy.
(iznervirala me podloshla za svesku bez linija....ishlo mi stalno ukoso...pa sam poludeo na chasu i pocheo da tresem glavom kao shloggy-ran....)
:wall: :wall: :wall:
ivica je napisao(la):Shto se tiche Crazy Inside..pa nishta...u srednjoj shkoli su me zvali Shloggy.
(iznervirala me podloshla za svesku bez linija....ishlo mi stalno ukoso...pa sam poludeo na chasu i pocheo da tresem glavom kao shloggy-ran....)
:wall: :wall: :wall:
Srga je napisao(la):Hahahahahahhahahahahaha, citam vec neko vreme tvoje postove i sve razmisljam da li je to Shloggy ?!!?
Seti se samo ko ti je dao taj nadimak
Nick ti Ivica, lokacija Banovci - samo sam cekao da i ovo potvrdis.
Najjachi teslash ikad!
Imas pozdrave od Srge ( i Shilje koji sada ovo cita sa mnom) :wave:
Da ne bude bas offtopic:
...trebao sam da snimam coveka koji mi je pre dve nedelje trazio racunar sa Azuz maticnom i Azuz grafickom kartom.
Samo sam ga gledao i mislio da me zaj8888a :d Ali ne - covek se nije salio :wall:
Jos sam naleteo i na neke klince koji su svoj brend grafike prekrstili u "Majkrostaj" (MSI)
Ali najvece bisere ubedljivo covek moze cuti u skoli racunara kad ljudi koji nisu imali kontakta sa racunarom pocnu da pale "skransivere" i postavljaju "velpere" :d
The pocetnik je napisao(la):Ivice, ovo je bilo vrlo nisko![]()
illidan je napisao(la):A ja mislio da smo samo mi iz Mihajlo Pupin, NS elektro skole ludi :d
Joj kada se setim tih dana, prosto me jetra zaboli :divica je napisao(la):Kud cesh ludjih od nas...Pa mi smo i preteca pisma pisali profanu iz elektronike.
Pa je posle bilo da je procurela informacija da je neko dok je pisao stavljao kruzic na i. Zada on nama kontrolni..a inache taj profan nikad nije zadavao kontrolni i onda je radove nosio u policiju da nadju krivca. Krivac je nadjen ali to nikad javno nije recheno.
Inache taj profan je stvarno bio lik...pogotovo u 3 god. Joj shta smo mi sve radili...ne smem ni da ti pricham.
E kako se pravilno kaze..krmenadla ili kremenadla...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari