Par zapažanja u vezi 7.11->7.12:
- temporal AA radi mi sada radi kako treba u svim igrama (sa 7.11 su se vidjele bijele crte od ploha/textura u nekim igrama: Ut2003, FarCry, COD4 ...)
- pofixano je zapinjanje na menuima u igrama
- čini mi se da AA sada bolje radi u nekim igrama ?? (prije baš nisam kužio neku razliku između 2x narow tent ili npr 4x narow/wide tent u UT3)
Vezano za Linux verziju:
- pofixana su 2 velika buga: memory leak u OpenGL aplikacijama i nemogućnost postavljanja game iz aplikacija/igara

.
- dojam što se tiče igranja (Quake3, UT2003/2004) je više nego dobar. Npr. UT2003 na 1280x1024 8xAA i 16xAF, full detalji, radi odlično ... što me iznenadilo, ipak je to ATI i još tome nova HD3000 serija

.
Sa compizom se nisam igrao, ali koliko vidim po release notesima, još uvijek postoji Firefox-compiz bug, nemogućnost postavljanja rezolucije na 1600x1200 i više te forsiranja custom modelinea (meni je ovo dvoje ispjelo na CRTu, može biti da je do opcija u konfiguraciji X-a).
Sve probano na Debianu 4.0r1, custom kernel 2.6.18 x86 K8 SMP PREEMPT. Driveri skinuti sa AMD/ATIa, automatski build.