Super sto si to testirao...reci mi, ako ti nije problem, koliko bih realno izgubio u perf na x4 u odnosu na x16 (u procentima) na dve 4850 grafike. Po tvom misljenju. Jer sam bio otpisao tu varijantu
"imao sami i CF 4890, probao sam 16x 4x tada se oseti razlika za nekih 8-10% u idnosu na 16x 8x ili 16 x16x" razlika je mozda cak i veca, kazem nisam se bavio temeljno kada sam video da je preko -10%.znaci, testovi na "objektivnim sajtovima" lazu u vezi brzine x4 crossfire i sli konfiguracije? To me mnogo raduje, jer imam x4 plocu 😀
Ne bavim se pretpostavkama ako nesto moze precizno da se izmeri, isto tako ne bavim se u toj meri kartama i hardverom koji spadaju u srednju donju klasu ka sa high end komponentama, tako da na tu temu ne mogu nista ni da pretpostavljam 🙂 sto ne znaci da necu poceti 😛Pa dobro covece,pazljivo procitaj sta sam napisao. PO TVOM MISLJENJU. Nisam trazio info tipa 4,78556%, znam da ne zna precizno, ali moze prilicno dobro (bolje od mene) da pretpostavi
to su odlicne vesti!!! Posle nove godine planiram da uzem jos jednu 4770, nadam se da ce im do tad pasti malo cena. od kako su izasle nikako da pane:cigar:
Posle nove godine... teško :S:
Čuo sam da se od Nove godine PDV na IT vraća na 18% 😡
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2009&mm=11&dd=12&nav_id=392162Posle nove godine... teško :S:
Čuo sam da se od Nove godine PDV na IT vraća na 18% 😡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari