borab
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 860
Kazu , da ce tek Cat 4.9 biti optimizovani za Doom3.?!Svaka im cast, na brzini.
http://www.warp2search.net/
http://www.warp2search.net/
Poslednja izmena:
Pa prema ljudima koji su razvijali endzin igra bi trenalo da radi solidno i na Dx7 kartama i da izgleda vrlo lepo. Na dx 8 bi trebalo da radi odlicno, a verujem da ce najlosije raditi na X800XT- kada se pogledaju performanse u odnosu na ulozen novac. Nesto mi se cini da ce Nvidia da izuje ATI u Doomu3. Videcemo.OptiPlex je napisao(la):Ne, nego ce da optimizuju za tvoj Radeon 9000 :d Ne razumem sta ocekujes, ta karta je stara 2 godine, naravno da nece na njoj raditi lepo endzin koji je pravljen za narednih 5 godina.
Minja je napisao(la):Nesto mi se cini da ce Nvidia da izuje ATI u Doomu3. Videcemo.
Voodoo_NBGD je napisao(la):More ima da radi bre :d
Zezam se, ali znam da Ati da budzi drajvere samo za poslednju generaciju GPU-a... a vi sa Radeonima 9600 i nizhim, skupljajte pare (ili predjite na nVidiu)
uNesc0 je napisao(la):Posle 5xxx serije grafickih i posle "3Dmurk-a" ne verujem Nvidiji nista!!!!
Ali sada ce da bude i zvanicno :d .Ser_Zile je napisao(la):pa to se vec desilo :d
Minja je napisao(la):Pa prema ljudima koji su razvijali endzin igra bi trenalo da radi solidno i na Dx7 kartama i da izgleda vrlo lepo. Na dx 8 bi trebalo da radi odlicno, a verujem da ce najlosije raditi na X800XT- kada se pogledaju performanse u odnosu na ulozen novac. Nesto mi se cini da ce Nvidia da izuje ATI u Doomu3. Videcemo.
OptiPlex je napisao(la):Ma radice D3 nekako, ali poenta je u necemu drugom - kako nekim drajverima izvuci jos vise iz 2 godine stare karte ? Apsolutno nikako...znaci odnosi se na primedbu da se novi drajveri ne optimizuju za Radeone 9000 :d![]()
Minja je napisao(la):Pa prema ljudima koji su razvijali endzin igra bi trenalo da radi solidno i na Dx7 kartama i da izgleda vrlo lepo. Na dx 8 bi trebalo da radi odlicno
Ma pusi ih Zile, jednom su se "izuli" i misle da su zavrsili posaoSer_Zile je napisao(la):cekaj malo, sta bi vi ljudi da do kraja zivota furate Ti4200? ne kontam :?
Pa ja nisam rekao da ce raditi tako , to su najavljivali Carmack i ekipa. Ja sam samo preneo sta su oni rekli pre par meseci. Naravno u medjuvremenu je i izasao D3 pa se vidi da za pristojno igranje nije dovoljna ni 9600XT-tu je izgleda negde na samoj granici. Pristojno je za mene minimum 1024x768 sve na max (AA i AF mogu da budu i iskljuceni)Passenger je napisao(la):dx7 kartegf2,radeon 7500 solidno?!
dx8 karte radeon 8500, gf3/4 mogu da rade solidno na medium detaljima u 640x480 ili 800x600 sto nikako nije "odlicno".
Passenger je napisao(la):dx7 kartegf2,radeon 7500 solidno?!
dx8 karte radeon 8500, gf3/4 mogu da rade solidno na medium detaljima u 640x480 ili 800x600 sto nikako nije "odlicno".
GoranM fura 9800pro@XT ( ako se ja pitam trenutno je najblize filozofiji Voodoo-a), bar jos nekih 6 meseci, a onda cemo videti performanse, pa tek onda cene i odluciti sta dalje.Minja je napisao(la):Pa ja nisam rekao da ce raditi tako , to su najavljivali Carmack i ekipa. Ja sam samo preneo sta su oni rekli pre par meseci. Naravno u medjuvremenu je i izasao D3 pa se vidi da za pristojno igranje nije dovoljna ni 9600XT-tu je izgleda negde na samoj granici. Pristojno je za mene minimum 1024x768 sve na max (AA i AF mogu da budu i iskljuceni)
Goran i Passanger izgleda jos furaju Voodoo :d sudeci prema avatarima.
violinista je napisao(la):Kako majku mu, zar onih 256MB ne znači baš ništa? A "nabudžena" 9200 bi bar mogla u 800x600, zar ne?
violinista je napisao(la):Kako majku mu, zar onih 256MB ne znači baš ništa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari