Inače je jako bitno od koga uzimate 3870 X2. Sve su potpuno različite kartice 😀
Zapravo ovoga puta sam se zeznuo. GeCube i ASUS imaju sopstveni dizajn PCB-a, kraći i dosta drugačiji raspored komponenti. Bridge čip je izmešten niže, pa su GPU-ovi bliže, a kartica kraća... Ostale kartice su, naravno, klonići...
@tomasbg, kako sta ciniti, bolje uzmi jacu grafiku, nego skuplji procesor! ,) Taj sto imas ti je vise nego dovoljan.
pa ako je porede sa ultrom znaci da je stvarno dobra ... a da je bolja to ne verujem ... mislim da su podjednake .. jedna bolja u ovome jedna u onome ... ali u svakom slucaju mislim da je jace 3870 X2 od druge opcije ...
Kao sto rece flight ovo je moje misljenje sada ce i ostala 😀
mada iskreno ja kada postavim pitanje volim da ima sto vise misljenja i iskustava da bih iz toga izvukao ono sto treba
pa imao si test na benchmarku :d
inace ako su je odigrali ekstra, posto sam ja na you tube-u gledao da je lik za to koristio 3xUltra, mada da ipak je to bilo Verry High na dx10 i 1600x1200 ... 22"
Kakva li ce azdaja trebati za 24'' i 1920x1200 posto sam bacio oko na takav neki monitor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari