stefl
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.01.2007
- Poena
- 319
Juce kupih novu graficku kako bih apgrejdovao racunar i to MSI ATI 3850/512mb i ubodem karticu i ona radi OK, medjutim kada sam pokusao uradim 3DMARK 03/05/06 zakuca mi cpu a i u task menadzeru je " not responding ".Isto tako neke igre (starije) rade ali npr. Tom Clancy's H.A.W.X Demo pri samom startu mi resetuje racunar.Drajver je najnoviji i kao po navici otvorim Everest da pogledam svojstva kartice tj. da ih uporedim onim sa MSI sajta, kad tamo vidim da ocitava gpu clock 297MHz umesto 690 koliko bi trebalo da bude po difoltu, a u GPU-Z su dobra ocitavanja gpu 688 i mem 693MHz ???
Da dodam da sam karticu dobio samo u kesici ( kao bulk pakovanje ) sa tri adaptera i cd-om !
Po meni je ova kartica neispravna i nameravam da je vratim prodavcu, pa me interesuje misljenje drugih ( citaj iskusnijih )
ucesnika foruma !!!
Pozdrav :wave:
Da dodam da sam karticu dobio samo u kesici ( kao bulk pakovanje ) sa tri adaptera i cd-om !
Po meni je ova kartica neispravna i nameravam da je vratim prodavcu, pa me interesuje misljenje drugih ( citaj iskusnijih )
ucesnika foruma !!!
Pozdrav :wave: