Šta je novo?

ati 3800 novi lider cena performanse [hype ili ?]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskreno receno nemam pojma, pre pola godine su mi rekli da nemaju maloprodaju i da nemaju nista na lageru, ali da se oprema moze naruciti.

Sada sam video ovo uputstvo u kome ne govore nista o kolicini, ali deluje mi kao da moze da se naruci na komad.

Nemojte mene pitati, nemam pojma , imate njihov mail, telefon, itd... :)

Poenta je da su im cene u cenovniku sa ostale komponente relativno iste kao i u ostalim firmama jedino je taj 8800GT jeftiniji.

Ma sverc komerc iz Madjarske, vracaju "afu", a cene im iste kao kod nas u maloprodaji (ne racunajuci taj 8800GT), sto bi rekli da im se isplati. Garancija? Sta to bese? Mislim da to bas i nije neko pouzdano resenje. Sacekajte ljudi lepo da stignu karte u redovnu prodaju.

Neko rece da su ostale cene iste kao u firmama, a samo je 8800GT jeftiniji. Moze biti da je nova "tura", a moze biti i da je greska, a moze biti i da je sema kad si se vec javio, daj da ti prodam nesto drugo...

Poslednja izmena:
A moze biti i da je jednostavno konkurencija :D. A za garanciju navode 2 godine...

Ima takvih u Subotici bar petoro, tako da je sve tu poznato i jasno. Ko je blizu granice, taj sam ode preko u soping, kupi za kucu, grafiku, cpu... i jos stosta, pa vrati "afu" i eto lepe racunice.

Poslednja izmena:
Tesko da bi oni drzali veleprodaju na osnovu sverca. A i indikativno je da je samo 8800GT jeftiniji, HIS 2600XT je 100e sto je isto kao i ovde, sto opet znaci da je prvi talas 8800GT karti bio skuplji nego sto treba.

Tesko da bi oni drzali veleprodaju na osnovu sverca. A i indikativno je da je samo 8800GT jeftiniji, HIS 2600XT je 100e sto je isto kao i ovde, sto opet znaci da je prvi talas 8800GT karti bio skuplji nego sto treba.

Ko kaze da je to veleprodaja? Ne budi naivan. Veleprodaja ide usmeno, a preko granice moze da prodje sta ti padne na pamet, samo ako imas svog coveka, a oni ga imaju. ;)

Ima na PC Berzi jedan iz Beograda koji narucuje iz Madjarske Leadtek-a (tamo ga izgleda ima prilicno) i on ga nabavlja po 200 evra i prodaje za 220. Isto se ceka dve nedelje...

Da se ne širimo po forumima bez veze, a tamo ima i zanimljivijih informacija (iz prve ruke):

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=147571

Ovde ide katanac, tamo nastavite diskusiju (na istom nivou, ako je ikako moguće).
"Gde da kupim" pitanja izbegavajte van "Gde da kupim" podforuma.

thread_hot_lock.gif

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno