Alexandar je napisao(la):Mozda ti ne valja IE, ako ti sve ono radi i ne puca onda stvarno ne vidim razlog. Predji na Mozzila-u![]()
miha\zero je napisao(la):Skroz i komplet ste poludeli ... hladnjenje na kosavu i OC putem gledanja vremenske prognoze ... leleee ... samo kod nas ima.
ipin je napisao(la):Rekose do -22'C za vikend...... eto nama radosti.....![]()
![]()
![]()
delimir je napisao(la):Jel' ti je 2200+ sa jezgrom steping 0 ili steping 1?
ipin je napisao(la):steping 0
sto pitas? imas li nesto zanimljivo da nam saopstis?
delimir je napisao(la):Pa nista, Stepin 1 je Tbred B, pa rekoh, ako je taj tvoj steping 1 da pojurim kintu da kupim jedan...Nije mi jasno kako se toliko overklokuje...
ipin je napisao(la):Rekose do -22'C za vikend...... eto nama radosti.....![]()
![]()
![]()
ivo.r je napisao(la):Uh pa na toj temperaturi i moj matori Duron ima da radi bar na giga _i_po. :d
Leleleeeipin je napisao(la):Rekose do -22'C za vikend...... eto nama radosti.....![]()
![]()
![]()
Ovakvi postovi te stvarno nateraju da se zamislis!!!!!!! Sto vi svi lepo ne zakopate svoje procesore u sneg posto ga ima??????? Jednog leta mi je u selu pao takav grad da ga je bilo kao snega od 10 cm!!!!!! Tu sam zakopao lubenicu da se ohladi i vrlo je bilo delotvorno!!!! Sto vi to ne bi probali sa snegom i vasim procesorima kad ga vec ima!!!!!!!!!!!????????ipin je napisao(la):To ti kazem.........
lugonja je napisao(la):Sto vi svi lepo ne zakopate svoje procesore u sneg posto ga ima???????
lugonja je napisao(la):Ovakvi postovi te stvarno nateraju da se zamislis!!!!!!! Sto vi svi lepo ne zakopate svoje procesore u sneg posto ga ima??????? Jednog leta mi je u selu pao takav grad da ga je bilo kao snega od 10 cm!!!!!! Tu sam zakopao lubenicu da se ohladi i vrlo je bilo delotvorno!!!! Sto vi to ne bi probali sa snegom i vasim procesorima kad ga vec ima!!!!!!!!!!!????????
A da njima smeta vlaga!!!!!!! Bas sam glup!!!!!!!!!!!!!:beat: ,)
jaksa je napisao(la):Pitaj Delimira kako se procesor pere od srebrne paste vodom:beat:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari