Šta je novo?

Athlon XP 2200+

Komplet ste poludeli

Skroz i komplet ste poludeli ... hladnjenje na kosavu i OC putem gledanja vremenske prognoze ... leleee ... samo kod nas ima.

Alexandar je napisao(la):
Mozda ti ne valja IE, ako ti sve ono radi i ne puca onda stvarno ne vidim razlog. Predji na Mozzila-u :D

Ma koristim ja Netscape, ali je fora sto puca i sve sto je vezano za IE, naprimer kad menjam desktop background cim kliknem na jpg sliku puca, dok bmp radi. Ako me ne bude mrzelo, probacu da reinstaliram IE, ili mozda SP1 pa da vidim sta se desava.

Re: Komplet ste poludeli

miha\zero je napisao(la):
Skroz i komplet ste poludeli ... hladnjenje na kosavu i OC putem gledanja vremenske prognoze ... leleee ... samo kod nas ima.

To ti se zove : snalazenje uz pomoc stapa i kanapa.....
Da svako od nas ima para za bacanje pa da hladimo svoje procesore drugacije, to bi vec bila druga prica....

Rekose do -22'C za vikend...... eto nama radosti.....:D :D :D

delimir je napisao(la):
Jel' ti je 2200+ sa jezgrom steping 0 ili steping 1?

steping 0

sto pitas? imas li nesto zanimljivo da nam saopstis?

ipin je napisao(la):
steping 0

sto pitas? imas li nesto zanimljivo da nam saopstis?

Pa nista, Stepin 1 je Tbred B, pa rekoh, ako je taj tvoj steping 1 da pojurim kintu da kupim jedan...Nije mi jasno kako se toliko overklokuje...

delimir je napisao(la):
Pa nista, Stepin 1 je Tbred B, pa rekoh, ako je taj tvoj steping 1 da pojurim kintu da kupim jedan...Nije mi jasno kako se toliko overklokuje...

jedva cekam da vikend dodje..... pa opet eksperiment
Zanima me koji su krajnji dometi procesora , mada bi mi SLK800 bas legao.......

ipin je napisao(la):
Rekose do -22'C za vikend...... eto nama radosti.....:D :D :D

Uh pa na toj temperaturi i moj matori Duron ima da radi bar na giga _i_po. :d

ipin je napisao(la):
To ti kazem.........
Ovakvi postovi te stvarno nateraju da se zamislis!!!!!!! Sto vi svi lepo ne zakopate svoje procesore u sneg posto ga ima??????? Jednog leta mi je u selu pao takav grad da ga je bilo kao snega od 10 cm!!!!!! Tu sam zakopao lubenicu da se ohladi i vrlo je bilo delotvorno!!!! Sto vi to ne bi probali sa snegom i vasim procesorima kad ga vec ima!!!!!!!!!!!????????
A da njima smeta vlaga!!!!!!! Bas sam glup!!!!!!!!!!!!!:beat: ,)

lugonja je napisao(la):
Sto vi svi lepo ne zakopate svoje procesore u sneg posto ga ima???????

Ne mogu, tamo sam već stavio pivo da se 'ladi;)

lugonja je napisao(la):
Ovakvi postovi te stvarno nateraju da se zamislis!!!!!!! Sto vi svi lepo ne zakopate svoje procesore u sneg posto ga ima??????? Jednog leta mi je u selu pao takav grad da ga je bilo kao snega od 10 cm!!!!!! Tu sam zakopao lubenicu da se ohladi i vrlo je bilo delotvorno!!!! Sto vi to ne bi probali sa snegom i vasim procesorima kad ga vec ima!!!!!!!!!!!????????
A da njima smeta vlaga!!!!!!! Bas sam glup!!!!!!!!!!!!!:beat: ,)

Ko kaze da im smeta vlaga?;)

Pitaj Delimira kako se procesor pere od srebrne paste vodom:beat:

jaksa je napisao(la):
Pitaj Delimira kako se procesor pere od srebrne paste vodom:beat:

Ma ne samo voda, nego cetkica i pasta za zube, procesor se sija kao nov :D :beat:

Nazad
Vrh Dno