D
Deleted member 46590
Guest
Eto , a ja mislio da su poslednji PH II X4 Deneb 980 ... Cccc. moja greška, ispadoše svi athloni samo sa 6MB L3.
Eto vidis i ja pisem a imam grip 2 dan odmora a nigde da mrdnem elem nemam iskustva kako se FM Ocuje ali sam ti ostavio link
za defolt vrednosti i ima 3160P sto je vise od 640-2900P e sad zavisi od svega i svacega kako ces ga OC-ovati ali ako je
polazna tacka visa verovatno stize i prestize 640, ali ti treba da pazis na plocu kod FM ne moze svaka da OCuje i napajnje i memoriju.
Meni ovako upalo prezadovoljan sam Patriot memorijama PSU mi je CM-GX lite 600W (OEM mu je ATNG-Fractal).
A to oko L3 memorije veruj mi da imas na svetu kompjutera ovde gde hoces losa arhitektura CPU kod AMD mala vajda od L3
Ja stigoh i prestigoh Ph II X4 sa 3680P sa Athlonom II X4 640 ajd i ti sa tim 740 pa da im vadimo mast u duetu
Probaću sa 740 da se igram čim dobijem novi monitor, sad sam na starom sempronu. Eh, sad sto se tice ploce za klokovanje mislim da bi mogla izgurati nesto A55M-P33, a koliko to ne znam. Moracu nabaviti i neki kuler, jer je ovaj stock tezi slucaj katastrofe. Uglavnom koliko kosta, i odlican je, kupio sam ga samo da zakrpim konfu, vjerovatno cu uzimati 6800k
Pa na koliko je dignut taj 640, toliko postova da sam se izgubio u svemu?
EDIT~Doduse imam i istu grafu pa bi mogli neki test napraviti u igrama pa usporediti. Kod mene je sapphire 7790![]()
Procitaj vezano za L3. Koliko sam primetio ti pricas kako tvoj klokovan athlon parira neklokovanim phenomima i da je zato bolji, jel?
Probaću sa 740 da se igram čim dobijem novi monitor, sad sam na starom sempronu. Eh, sad sto se tice ploce za klokovanje mislim da bi mogla izgurati nesto A55M-P33, a koliko to ne znam. Moracu nabaviti i neki kuler, jer je ovaj stock tezi slucaj katastrofe. Uglavnom koliko kosta, i odlican je, kupio sam ga samo da zakrpim konfu, vjerovatno cu uzimati 6800k
Pa na koliko je dignut taj 640, toliko postova da sam se izgubio u svemu?
EDIT~Doduse imam i istu grafu pa bi mogli neki test napraviti u igrama pa usporediti. Kod mene je sapphire 7790![]()
To je mislim bolji izbor nego 740, ja sam uzeo drugaru A10 5700 radi savrseno ima integrusu 7660 i sve igrice sljakaju ko lude
to je FM2 i njemu sam uzeo neku osnovnu 55 Asusovu plocu mala je razlika u grafikama A10 6000 i 5000 ali ne znam sta ce ti kad vec
imas super grafu, da znas da jace grafike u sta spada i 7790 ne mozes da uparujes sa grafikama na cpu maximum je 6670 da se upari
sa 7660.
Mada posto imas grafiku sta ce ti A10 6000 moze i taj Athlon da posluzi al uzmi neku bolju plocu sa chipom 75
Evo okacicu ti SS za Athlon II X4 640, ukratko napon CPU je 1,464 memorija je 1,6 i to je to kolicnik je 234x15
skini cinebench, i pokreni multithread test .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari