Slashdance, najjaci nickname! Slash ftw!
Drugar, nije Propus uopste lesh, radi on super za te pare...
Kao sto sam vec i rekao/napisao, ne moze on 4GHz ni na 1,6V stabilno(probao, da).
Najvise sto sam izvukao iz derivata Propusa(citaj x3 455) je bilo 3,8GHz stabilno, i to mu je to...
Inace, ljudi ovde imaju takvu zabludu da je AM3/DDR3 i HT 2.0 MUST-HAVE za AM3 procesore....
Ne razumeju da su to sve akademske razlike, i da recimo ta M2N-E iako ima samo 3 faze, bez problema moze da radi sa 95w TDP procesorima AM3 podnozja, i bez problema moze da ih dogura do nekih 3,5...
Dakle, ne bi dobio nikakav realni boost u performasama ako bi na primer pazario neku AM3+/AM3 plojku zbog Athlon II 640... Jer ne verujem da ni sa DIGIvrm moze preko tih 3,8-eventualno 50-100MHz, mada sumnjam..
Za sve preko toga, ne samo da treba bolja naponska, vec treba i ploca sa malim vdroop vrednostima... Citaj, Asus odmah zaobidjes sto se tice AM3 asortimana, jer im napon curi za sve pare... Kao neko ko je imao SVAKU AM3 bolju plojku, imam pravo ovo da kazem...
Trenutno imam 6+2 digi VRM, i k'o od sale ovaj moj CPU ide na 4GHz... i to sa 1,45v.. TDP otisao u nebesa, otkljucan je u x5, ali sta je tu je..