Da da to sam hteo da kazem,izvinjavam se.mislis "To nije ralzog da se ekipa sa starim masinama ne okupi na jednom mestu" ?
@milanbb tesko, buduci da vas je prosli put bilo toliko da niste mogli svi da stanete u stan![]()
![]()
...
ovog puta samo da zakupim baner umesto CoolerMastera i objavim da pravim zurku!![]()
izvini Darko ali o cemu pricas???![]()
sec. huan_kv ... sad cu ti poslati slike da vidis :d
EDIT: evo http://milan.kovac.cc/bench/
New features in Amiga Forever 2008 include:
Revolutionary new and intuitive player interface for Windows, for easy selection and playback of games and other content
The new Amiga Forever player makes it possible to double-click or drag-and-drop downloaded disk images (e.g. ADF, ADZ, IPF, etc.) to play them, using heuristic content analysis to preset a suitable Amiga hardware configuration
The player has built-in support for dual screens and multiple emulation sessions
Rather than closing an emulation session, it is possible to save its state, for example to resume a game at a later time
Full undo of ADF, ADZ, HDF and HDZ disk writes (disk changes may be committed or discarded when exiting the emulation)
Full support for Windows Vista x86 and x64 (probably the first and only Windows software with custom-shaped glass-enabled skin)
Content more than tripled (disk images are now compressed, and also used directly by the installer)
New “Amiga Forever Game Pack I” (more than 100 games)
More than 100 beautiful demoscene productions
And more…
Size: 605.62 MB
A sto je sve vecito na nemackom? Mislim, ok - ali sta je u pitanju?
Nisam iz ove priče, ali samo da vam kažem da je izašao Amiga Forever Plus Edition v2008... Za one koji ne znaju...
Probao sam malopre i jednom rečju - fantastično.
Do sada sam koristio verziju 2006, ali ova je zaista bolja. Plejer je sjajan, mnogo više igara se nalazi na samom disku, a zbirka demo-a je pravi delikates za sladokusce.
Ako sam dobro shvatio, sada je moguće namestiti da PC butuje AF, samo još nisam siguran kako se to radi.
Ali i ovako direktno sa CD-a radi sve, ukljućujući i adsl, surf preko AWeb-a i sve ostalo..
Hvala za info, ulepšao si mi dan. Za sve Amiga fanove ovo je must have. :banana:
e, ali da li je tih atarijevih 65536 boja iz palete od 16 miliona?
ne.
ovo je mod gde je svaki pixel predstvljenjednim wordom!
(16bita: R - 5bita G - 6bita (ili 1 bit za overlay) B - 5bita) i ne postoji paleta, dakle ovo je chunky mod ili tzv. true color!
Amiga fanovi imaju sve to bez PC-a![]()
Kako može biti true color sa 16 bita (15), kad je potrebno 24?
Lepo reci HiColor 32768 boja. I kako ne postoji paleta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari