Šta je novo?

AT&T otkljucava besplatno iPhone koji nije vise pod ugovorom

Nema na cemu. ;)

Ti javi sta bi na kraju? :D

Ako budem mogao da kuckam :d

Salim se, sada je zadovoljna kako je fon radi, ali cim se bude zalila nesto, ja cu da ga restorujem.

Nego koji je najbolji nacin da joj backupujem sve aplikacije i sl.? Nema ih nesto mnogo, sve ukupno 10-tak....

Valjda ces moci da kucas, drzim ti fige. ;)
Ubaci joj slobodno najnoviji software ako nema 5.1.1. Odlicno radi 3GS na njemu i odlicno drzi baterija. ;)
Samo preko iTunes radis backup. Kad prikopcas telefon i kada se pojavi ikonica njegova na desnoj strani iTunes-a, kliknes desni klik na nju i ides transfer purchases za aplikacije da ti ih prebaci na komp. Takodje imenik i ostalo isto backup-ujes preko iTunes. Samo slike sto je slikala moras rucno da prekopiras, udjes u My Computer i tu ces videti ikonicu od iPhone-a i odatle prekopiraj sve slike i video sto ima. :)
Imace posle restore-a obavezno idi na set up as new. ;)

Valjda ces moci da kucas, drzim ti fige. ;)
Ubaci joj slobodno najnoviji software ako nema 5.1.1. Odlicno radi 3GS na njemu i odlicno drzi baterija. ;)
Samo preko iTunes radis backup. Kad prikopcas telefon i kada se pojavi ikonica njegova na desnoj strani iTunes-a, kliknes desni klik na nju i ides transfer purchases za aplikacije da ti ih prebaci na komp. Takodje imenik i ostalo isto backup-ujes preko iTunes. Samo slike sto je slikala moras rucno da prekopiras, udjes u My Computer i tu ces videti ikonicu od iPhone-a i odatle prekopiraj sve slike i video sto ima. :)
Imace posle restore-a obavezno idi na set up as new. ;)

Hvala jos jednom...

Sada je trenutno na 5.1.1 i super radi. Baterija joj je kao na 4.0.

Cim odradim, javljam kako je proslo.

pozdrav ljudi,juce sam zvao servis iz bg-a da mi odkljucaju iphone preko at&t. i danas mi rece da je stigo mejl i da povezem telefon na itunes,uradim backup pa restore i onda ce telefon biti odkljucan... e sad ja imam problem,backup sam uradio ali restore ne mogu jer mi to polje ne reaguje na mis,to dugmence je kao bledo.....nadam se da me razumete. inace telefon sam koristio sa gevey karticom do sad(naravno skinuo sam je kad sam tel prikacio na itunes,takodnje sam obrisao i ultrasnow...) pomagajte

Ako ne koristis custom firmware kada ga restore-ujes hoce, mada ne vidim zasto bi to bio problem ako je fon otkljucan. ne moras vise da vodis racuna o bb-u.

Pa malo mi to nesigurno nemam pojma,gde mogu da nadjem custom firmware?

Na OSX-u za to koristim pwnage tool, ne znam koja je win alternativa, guglaj create custom firmware ili tako nesto.

Ne mogu da uradim restore,izbacuje mi gresku. Jel ima neko resenje?
Untitled.png

Edit: uspeo sam,zamenom host fajla

Poslednja izmena:
Telefon odkljucan konacno! Nisam uspeo restore da odradim,posle ove greske mi se pojavila jos jedna. Uspeo sam tako sto sam preko redsnowa deaktivirao telefon,onda sam usao na itunes i dobio cestitku!

http://modmyi.com/forums/unlocking-...ct-iphones-3g-3gs-4-4s-without-restoring.html

Navodno neki lik poceo da otkljucava iPhoneove za 9$, 13$, mnogi kazu da je legit, par likova kazu da nije, ali ima preko 99% positive feedback navedeni prodavac tako da kontam da funkcionise... Ako bi neko hteo da to uradi, a ima paypal account, i ja sam za :)
Ako je neko voljan, a ima i paypal account, neka mi posalje PM, i ja cu mu poslati pare da i meni kupi taj unlock, dosta mi je vise geveya :D

Ljudi, jel ima neko savet, da ne otvaram novu temu... Dobio sam danas iP4 FW5.1 BB4.12 nije simfree.
Koliko vidim nema mu spasa bez 150e ili mozda gresim?

edit: e da, zaboravih, prilicno sam siguran da je skinut sa SWE Telenora ili Telie.

Poslednja izmena:
Ljudi, jel ima neko savet, da ne otvaram novu temu... Dobio sam danas iP4 FW5.1 BB4.12 nije simfree.
Koliko vidim nema mu spasa bez 150e ili mozda gresim?
edit: e da, zaboravih, prilicno sam siguran da je skinut sa SWE Telenora ili Telie.

nazalost ne gresis, svedjani su bezobrazno neisplativi za otkljucavanje

Ja samo da potvrdim da je unlock At&T telefona uspesno prosao. U pitanju je 3G model, prestao da vazi ugovor, dat je samo broj kartice na koju je glasio ugovor tehnickoj podrsci i evo posle 7 dana sve fercera na Telenor kartici bez problema. Samo je bilo potrebno povezati se kablom na iTunes i fon se automaCki otkljucao...

http://modmyi.com/forums/unlocking-...ct-iphones-3g-3gs-4-4s-without-restoring.html

Navodno neki lik poceo da otkljucava iPhoneove za 9$, 13$, mnogi kazu da je legit, par likova kazu da nije, ali ima preko 99% positive feedback navedeni prodavac tako da kontam da funkcionise... Ako bi neko hteo da to uradi, a ima paypal account, i ja sam za :)
Ako je neko voljan, a ima i paypal account, neka mi posalje PM, i ja cu mu poslati pare da i meni kupi taj unlock, dosta mi je vise geveya :D

Vise nije to ni kod nas skupo, recimo otkljucavanje za AT&T mrezu bilo kojeg iPhone-a je 17evra. Ovi sto deru po servisima to je njihova stvar. Dakle ako nekome treba tu sam a i mislim da je zaista povoljno u odnosu na druge ponude a i 100% sigurno.

Sto se tice drugih mreza neko je pomenuo Swedska telenor, isplativo je iskljucivo ako se radi o i4s, jer 120e za otkljucavanje obicne cetvorke, mislim da stvarno nema racunice (jedino ako je telefon placen ispod 150e...

Nazad
Vrh Dno