podrzava do 2 zvanicno, posto je to creative 'otvorio'
3, 4 i 5 samo preko emulacije, gx mod, sad to negde radi, negde ne
Znaci, v2.0 definitivno - procitah to negde, mislio sam da je greska... zaista sam mislio da ima podrsku za vise verzije, bar 3 i/ili 4, a mislio sam da je ista prica i sa integrusama, BTW...
ali kako je eax manje vise mrtav, to ne bi trebalo ni da te brine
Mislis... ?
Sta znam, lomatam se izmedju D2X Xonar-a i Titanium Fatal1ty Pro-a, pa kad videh ovu temu, prosirise mi se zenice... a onda vidim da je tema otisla sasvim na drugu stranu, i da se prica o tome koja je konekcija najbolja/najkvalitetnija
Mislim, jasno mi je da je Xonar kvalitetnije resenje, koje pritom izgleda i kao milion dolara

... ali, Sa Creative-om se druzim vec 10+ godina, od prvog Live!-a, pa sve do inkarnacija u Audigy i X-Fi seriji... i reci cu "Mecka je Mecka" (odnosno, Creative je Creative

), ima famozni EAX, maximalno podrzana kroz igre, dobri drajveri (nikada nijedan problem sa njima, zaista, sve ove godine).
Dok kod Xonar-a, sta znam... nesto citah, najveci problem su upravo drajveri, kao i aplikacije, jos nisu dovoljno ispeglani, sta li je... a i kada se ode na ASUS-ov sajt po nove drajvere, nailazi se na par fix-eva, koji ispravljaju ili nedostatak surround zvuka u pojedinim igrama, ili pak i totalan nedostatak zvuka u nekim drugim...
Lomim glavu, nema sta...