newcomer
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 12.05.2012
- Poena
- 170
А је л има да се узме мез њега? без дока?
Има, ово је модел без дока.
А је л има да се узме мез њега? без дока?
Morao sam..supruga je trazila facebook sharing i Siri..tak da.....nisi trebao da podižeš na ios 6, installous i ne bi ti tražio pass, a i sve aplikacije bi bile besplatne![]()
Za raw nisam probao.. Baterije litijim jonske i polimerne se po pravilu ne formiraju ali svi preporucuju da se prazni i puni barem prvog puta..Naravno ne puni se 12 sati kao kadijumske jer cim se li ion napuni, elektronika na njoj ne dozvoljava dalje punjenje.. To se vidi i kada pipnes punjac..ohladio se iako je i dalje na punjenju...Jednostavno baterija je puna i nema vise punjenja..Postoji mala elektronika na vrhu baterije, koja je nakacena na celiju i koja,prati napunjenost celije..Tako da 12 sati zaboravi ali puni do kraja prvih par koriscenja i prazni do kraja...Kasnije je preporuka da se li ion i polimer baterije sto vise drze na punjacu a jednom mesecno da se ipak potpuno isprazne zbog izvesnog efekta memorije..Da ne gnjavim mnogo: drzis na punjacu kada god to mozes a jednom mesecno je skroz isprazni i to je to..@Darkside-mali offtopic posto vidim da si aktivan ovde>nema veze s temom ali-treba li formirati bateriju na tabletima?konkretno na Samsungu 2 10.1? koristio dan i po, 6 7 sati dosla skoro do kraja upozorila me da je gotova,i sad koliko je puniti...?(posle6 sati punjenja pokazuje 100 %) kakva su Tvoja iskustva posto vidim da si imao puno tableta? I da jel se moze naci pregledaca slika koji otvaraju RAW?Vidim da hvale/pominju Raw Vision?TNX i sorry na off-topicu i Tebi i SVIMA
Takodje na ipad3 tastaturi nema strelica a prstom ne mozes da uskocis na polovinu otkucane reci kako bi ispravio gresku u kucanju..moras da brises celu rec..Na tf700 to veoma lako odradi strelicama ili pritiskom prta na željeno mesto u sredini reči---.Takodje nema vidljivog refresh page na Safari(Pretrazivac na ios) pa moras da se vracas korak nazad pa napred da bi osvezio stranicu..Takodje ipad3 nema vibro, flash light tj. Blic pa ne mogu da ga koristim kao flash light a imam uvece potrebe....Za sada su to sve nedostaci koji iritiraju, manje ili vise..ajde, vibro i blic i nekako ali korekcija kucanog teksta i refresh page su shit..Takodje nervira sto nema task kilera pa moras rucno da iskljucujem sve otvorene aplikacije.Supruga to nije znala pa je ipad3 zaglavio od brda otvorenih aplikacija...Na tf700 postoji opcija u podešavanjima da se aplikacije same zatvaraju kada izadjes a ako to neces imas i milion task killera,koji jednim pritiskom ugase sve procese koje je korisnik otvorio.
http://www.youtube.com/watch?v=vjX8JWWbKUc
ps. komparaciju pravim zbog drugih koji razmišljaju o ovim pandanima. Oba uređaja su bez ruta tj Jail breaka.. Do sada jedina prednost ipad3 nad tf700 je brze internet pretrazivanje tj. kraci lagovi..Lagovi postoje i na ipad3 ali su kraci od androida tj. tf700... Manje pucaju aplikacije na IOSu mada mi se desilo par puta i na IOS-u--Na androidu, posle zadnjeg update-a mnogo više.. Mnoge besplatne aplikacije na app store (IOS) nisu besplatne a na androidu jestu, što me je razočaralo..
Većina ljudi ovde kuca napamet, kopirajući sa google i sl. Ili ima samo ipad ali retko oba.Iskeširao sam 1100 eu za najjači Apple tablet i najjači android tablet i mogu da poredim vremenom oba uređaja konkretno i podelim sa vama.. Biće još update-a.. Ponavljam da su oba bez root-a.
edit: nerviram me i što IOS stalno traži da kucam šifru kako bi skidao app sa app store..Po nekoliko puta na dan.Kao da je to toliko bitno.A šifa mora biti sa mešanim slovnim i brojevnim oznakama i mora da ima barem jedno veliko slovo :wall: Samo da poludiš od *****izma..
(Powered by frubar.net)
E to super taman se i punila baterija nekih6+ sati vec posle 5, 5 i po je pokazivala 100 % ali sam ostavio jos oko sat..trebalo bi biti OK KUC KUC da kucnem o drvo da ne ureknemZa raw nisam probao.. Baterije litijim jonske i polimerne se po pravilu ne formiraju ali svi preporucuju da se prazni i puni barem prvog puta..Naravno ne puni se 12 sati kao kadijumske jer cim se li ion napuni, elektronika na njoj ne dozvoljava dalje punjenje.. To se vidi i kada pipnes punjac..ohladio se iako je i dalje na punjenju...Jednostavno baterija je puna i nema vise punjenja..Postoji mala elektronika na vrhu baterije, koja je nakacena na celiju i koja,prati napunjenost celije..Tako da 12 sati zaboravi ali puni do kraja prvih par koriscenja i prazni do kraja...Kasnije je preporuka da se li ion i polimer baterije sto vise drze na punjacu a jednom mesecno da se ipak potpuno isprazne zbog izvesnog efekta memorije..Da ne gnjavim mnogo: drzis na punjacu kada god to mozes a jednom mesecno je skroz isprazni i to je to..
E to super taman se i punila baterija nekih6+ sati vec posle 5, 5 i po je pokazivala 100 % ali sam ostavio jos oko sat..trebalo bi biti OK KUC KUC da kucnem o drvo da ne ureknemZa raw nisam probao.. Baterije litijim jonske i polimerne se po pravilu ne formiraju ali svi preporucuju da se prazni i puni barem prvog puta..Naravno ne puni se 12 sati kao kadijumske jer cim se li ion napuni, elektronika na njoj ne dozvoljava dalje punjenje.. To se vidi i kada pipnes punjac..ohladio se iako je i dalje na punjenju...Jednostavno baterija je puna i nema vise punjenja..Postoji mala elektronika na vrhu baterije, koja je nakacena na celiju i koja,prati napunjenost celije..Tako da 12 sati zaboravi ali puni do kraja prvih par koriscenja i prazni do kraja...Kasnije je preporuka da se li ion i polimer baterije sto vise drze na punjacu a jednom mesecno da se ipak potpuno isprazne zbog izvesnog efekta memorije..Da ne gnjavim mnogo: drzis na punjacu kada god to mozes a jednom mesecno je skroz isprazni i to je to..
Cena je više nego povoljna..Koliko GB ima?E to super taman se i punila baterija nekih6+ sati vec posle 5, 5 i po je pokazivala 100 % ali sam ostavio jos oko sat..trebalo bi biti OK KUC KUC da kucnem o drvo da ne ureknem) a za RAW vidim da hvale ovaj gore navedeni i jos par programa pa nesto ce se vec iskopati...Inace sasvim je fin uredjaj najveca zamerka nemanje 3G i sto ostaju JAKO otisci prstiju na ekranu...Ali doci ce folija tako da...
) a nasao sam ga u Nemackoj za jako finu cenu 300 evra mislim da je to vise nego dobra cena...
16...al' pala je odmah i memorijska od 32Samsung Class 10 malo i skup ali jedino od pouzdanijih firmi sto nadjoh od 32...44 evra...i uzeo odmah i futrolu koznu ali je za keca pa pokriva malo zvucnike i memorijsku...razmisljam da prodam ovu a da uzmem original-mogu naci videh komplet na Amazo.de-folija za ekran, USB adapter(OTG kabel) +futrola-33 evra...a ovu futrolu cu utopim za 20-30
![]()
mines had become very laggy. To the point where i was going to sell it. Someone on XDA convinced me to root and and install a rom to see if i noticed an improvement. I rooted 4 days ago, and this device has been great. No issues whatsoever. The browser is fast. No lag, No crashes. It performs how it should have performed out the box.
Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk HD
Ja ne znam jel mozer da ta koza da se lepo isece necim?da ja moju prepravim? posto ipaknecu moci da kupim ovde a juriti dru iz Srbije...Brrrr...!Da..to sam i ja burazeru rekao da uradi kada je kupio note 10.1..odmah memorijsku da nije ispod class 8..Ja sam moju futrolu preradio za tf700..radila je zumbalica..Sve vise se odusevljavam ovim uredjajem..Ali me smaraju lagovi posle zadnjeg update:banghead:
Meni je to na futroli odradio jedan obućar... Pokušaj kod njih ili još bolje kod sarača..Oni imaju odlične alate za to..Ja ne znam jel mozer da ta koza da se lepo isece necim?da ja moju prepravim? posto ipaknecu moci da kupim ovde a juriti dru iz Srbije...Brrrr...!Iako cu foliju i adapter mrati iz Srbije ili odavde preko NETa da porucujem...ebg...
ja ne znam sta su zaje**** sa JB update-om za Infinity, stvarno nemam tih problema na Prime-u. Ili ja ne primecujem. Da li postoji neka specificna situacija gde se javlja freez da isprobam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari