- Učlanjen(a)
- 14.03.2011
- Poena
- 169
GPS dongl je na carini. Ceka se zavrsetak atestiranja.
hATER :dPrvo si napisao dan ranije da istrazujes i da odustajes od kupovine, a sada pises da si vlasnik. Evo moj je model mart 2012 i za sada nisam primetio nikakve probleme. Pusti sta ima po google-u, mi ti dajemo informaciju iz prve ruke.
Jel može neko da mi kaže u čemu je razlika između modela TF201-1B143A i TF201-1I141A pošto vidim da im je negde cena ista ali da je kod većine trgovaca razlika oko 30 - 40 eur.
MIslim da si potpuno u pravu..Hardware opet "trči", po starom običaju, ispred programera.tu sam se i ja lomio, ali bice sigurno jaca cena - makar 100E po najavama.
drugo, i sa ovom rezolucijom na Prime se tesko nalaze prave stvari na marketu - mogu misliti nasta ce liciti FullHD...
jokMerio nisam jer mi win 7 ne pokazuje transfer rate-.--Ali je jako brzo na tf201 i tf300..
![]()
Nije greška...Stoperica je radila i sve sam precizno merio..Sada sam prebacio još neke fajlove..Baš leti brzo.. USb čak nije direktno vezan za lap top nego za Targus station (eskterni docking station sa raznim konekcijama, koji sam vezao za lap top).544:49=11.1 MB/s x 8 = 88.8 Mbps
Da nije to malo prebrzo?
mislim da još nisam video takav rezultat na testovima
Iskreno, kada poredim ova dva uređaja, tf300 bi izgledao skoro isto..Ali da je niža klasa, pored malo slabije tegre, pokazuje i plastika i isijavanje ekrana po dnu.. Prime je keva kako izgleda i kakav je osećaj u rukama.. Ali opet, ako gledaš da svaki tablet završi u nekoj kožnoj futroli onda se osećaj gubi skoro..Bitno je da GPS radi na tf300 i da ne moraš da uveličaš uređaj nekim GPS donglom..Kako li to tek izlgeda u futroli? Nije to ono kako treba da bude.. To su ispravili na tf300 a evo i na tf700 su dodali plastiku u delu sa GPS i wifi modulima.. Cene fluktuiraju ali je sasvim jasno da će nadolazeći tf700 istisnuti do kraja godine tf201 jer ima grešaka. Ostaće tf300 i tf700.
Meni za takav fajl treba 10min. Koji si metod koristio za kopiranje?
alo hejteru...Bas me zanima zasto su dodali tu plastiku kada na Asus 2 sve super radi kako si mi jednom napisao. Ipak sa svojih 37 godina i povelikog radnog iskustva mogu da kazem sta valja, a sta ne.
auh..nismo se razumeli... Oki doki... Evo i to probam za par minuta i javljam..aha, govoriš o prebacivanju putem kabla? Ja sam mislio da je wifi transfer u pitanju
alo hejteru...Dosta si mlađi od mene..Imam i ja iskustva...Aluminijum nije signal friendly..To svaki duduk zna..Ali ti si pisao da se restartuje, ima neke kvarove masovno...Uređaj svima nama radi extra uredno... I takođe sam ti gore napisao a i mislim još neko, da ako voliš da kraduckaš komšijin signal na 100m onda tf201 nije za tebe... Kupi bre tf300 onda ..Samo troluješ ovde kao neko nezadovoljno dete...
![]()
okauh..nismo se razumeli... Oki doki... Evo i to probam za par minuta i javljam..
154.5 mb skidam upravo--stoperica radi... prekratih jer je dovoljno, da ne čekaš-....9.5 mb za 60 sekundi....
Ccc, kultura komunikacije ti je na nivou. Da li si stariji ili ne je nevazno. Nastavi da budes veliko matoro dete.![]()
ti ubačeni Ipad element i hater
![]()
ti ubačeni Ipad element u temu i hater
Šalim se naravno... Dobar je tf201. Ne pravi nikakve probleme..Barem ne nama..GPS je užasan..To potpisujem..Ali nema tih bagovanja o kojima si pričao..
Stvarno nisam još ni stavljao karticu... Javiću čim isprobam... Ali kako stvari stoje sin će mi zapleniti tf201.I ja tebi.
Nego da li ti se desava kada kopiras fajl sa njegove interne memorije na sd karticu da ti ne kopira dobro . To mi se desava u poslednjih par dana. Npr, skinem neki film i kada ga prebacim na sd karticu ne mogu da ga pustim. Ne moze da prepozna fajl. Inace isproveravao sam karticu i sve je ok sa njom.
Ti u suštini ne bi trebalo da se smaraš sa servisom nego odneseš prodavcu uređaj.-Jer nisi sklapao kupoprodajni ugovor sa servisom. A oni neka se smaraju sa Kimtekom....Imam i Asus 1 i odlican je. Bas sam se bio iznervirao kada su poceli problemi, jer ovi nasi u KIMTECU su grozni. Servis nista ne valja. Mada imaju dobru sekretaricu.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari