Evo, već sam uzeo novu, imali su je na stanju u prodavnici. Sve je to moglo za pola sata da se reši. Proverio sam i seriski broj da me na zeznu na to. Dobio i novi račun sa današnjim datumom. Trebalo bi i nova garancija da počne.Pa lepo sam ti rekao, sačekaš osam dana pa pretnja tužbom. Tako to funkcioniše. Većina nesrećnika ovde nema pojma ni da postoji Zakon o zaštiti potrošača i to đubrad koriste.
Sam chipset, ne ali ploče sa x370 su obično bolje opremljene.AMD B350 chipset vs x370 ....da li je velika razlika?

@countmike
Bug je for sure i to veoma tripozan, skorovi opadnu na jednu trecinu realnih vrednosti, a procesor prikazuje da radi na visoj frekvenciji i da je 100% opterecen xD
Sto se llca tice meh nije mi nesto potreban mozda ga stavim na 1 ili 2. Sat vremena realbencha i sat vremena aida64 sam provrteo jedan za drugim i sve je bilo stabilno. Napon je pod opterecenjem 1.35 sto je taman nema potrebe za visim.
Sto se rama tice razlike izmedju 2133mhz i 2933mhz su primetne, ali izmedju 2933mhz i 3200mhz ne bi primetio u 1440p igranju, pa me mrzi da se natezem sa tim, ovako radi 🙂
Soc sam digao na 1.1v cisto reda radi xD
Probao sam 3200 za ram al se nije ni digao komp 🙂
Verovatno bi rucnim podesavanjem tajminga i malim dizanjem napona rama mozda uspeo, ali nemam zivaca za 0-1% vise realnog dobitka u igrama da se cimam.
Mesec dana sam bez kompa bio it's time to play some games :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari