+1Jos samo ploca da ima...
Koji je najpouzdaniji način za upgrade BIOS-a na P8P67 pro ploči?
Meni onaj EZ Flash preko USB deluje sasvim sigurno. Ceo proces traje veoma kratko.
Ja nisam menjao ovaj sto je dosao sa plocom (1003) posto sve radi bez problema.
preko usb-a definitivno. Nemoj da ti padne na pamet da koristis onaj live update iz wina samo.
E sad, kako se to radi preko USB-a, jel ima neka aplikacija koja se instalira na USB ili se samo snimi BIOS file na USB pa se iz BIOSA radi update?
Ok, skroz elegantno. Ako se ne varam BIOS file bi mogao i na hardu da pronađem i da ga pokrenem za update pomoću ovog EZ Flash-a ili ne?Jesi li dobio knjzicu od ploce. Tamo je sve objasnjenjo
Nego. Samo prebacis fajl na usb, pokrenes EZ Flash, selektujes USB i on sam prepozna ROM fajl. Pokrenes ga i to je to.
Evo mozda pomogne i YT
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YL1qyndwfs4#t=315s
Ok, skroz elegantno. Ako se ne varam BIOS file bi mogao i na hardu da pronađem i da ga pokrenem za update pomoću ovog EZ Flash-a ili ne?
U sličnoj sam situaciji jer na ploči imam 4xSATA3 porta ali to ne menja činjenicu da skupo plaćena ploča nije funkcionalna u potpunosti.
Mada nije sve tako crno.
Prvo Intel je priznao grešku a mogao je da prećuti.
Drugo pogodjeni su samo SATA 2 portovi. Kod mene npr. postoje 4 SATA 3. Tako da mi je trenutno samo jedan HDD na problematičnoj vezi.
Najveći problem će biti zamena ploča i čekanje izmedju. Tome se ne radujem nimalo.
Ok, skroz elegantno. Ako se ne varam BIOS file bi mogao i na hardu da pronađem i da ga pokrenem za update pomoću ovog EZ Flash-a ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari