Šta je novo?

Asus P5Q-Pro i Asus P5Q

mark_o

Slavan
Učlanjen(a)
17.11.2005
Poena
319
Doticne ploce su stigle na nase trziste po nekim cenovnicima, pa me zanima dali je neko probao neku od njih i kakva su iskustva posto , treba da uzmem sutra prekosutra Asus P5K-pro i sad je ovo izaslo pa se troumim :wall:?

za slikanje moze i moj 50e biostar 560, al kolko moze asus za svaki dan ?! Ocu da kupim P5Q pro, al ako cu za svaki dan imati problem na 520 FSB onda nisam nista uradio zar ne >?!

aha koju ona ima ? vanilu-pro-e-deluxe-premium ?
mislim da nebi trebalo da ima razlike
Jel ti doneo nesto onaj novi bios meni se po starom ?
Lose mi se clockuje mem ili mozda se samo transcend ne slaze sa MB :trust: :whip:
Kakva su vasa iskustava ?

On ima PRO,ploca hoce do 520.Nista mi nije doneo novi bios.Probao sam P5Q deluxe.

Tako da ostajem na DFI LP UT P35.

gx-x
Uzalud prijatelju postavljas pitanja. :)
Ova tema Asus P5Q i P5Q PRO je postala dosadna.
Za skoro dva mesec niko da kaze ono sto je bitno :
Koliki je max, stabilni FSB za ove dve ploce ( cenovni rang 90-100e).
I ja sam to pitanje postavljao vise puta???
Ma tu se spominu neke ploce od 140-230Eur i vise.

Da ponovim adresu pa neka citaju koliki je max FSB za Asus P5Q Deluxe , evo da ponovim jedna od strana ima ih oko 85 , ja ih sve procitao a vi krenite koga zanima :
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=189437&page=1

Gigabyte ploce su takodje extra , stim sto je moje misljenje da trenutno Asus sa serijom P5Q i sa ovom cenom i garancijom, opremom pobija sve.
Slede GA :p ,DFI(2 god garancija :mad:)

wox
Nemoj mnogo da experimentise , eno ti adresa .
Ljudi su vec sve izmudrovali i voziiiiiiiiiiiiiiiii.

Pozz

Poslednja izmena:
Trebao si da pogledas prethodnu stranicu ;)
novi biosi nisu nista doneli ;)

gx-x
Uzalud prijatelju postavljas pitanja. :)
Ova tema Asus P5Q i P5Q PRO je postala dosadna.
Za skoro dva mesec niko da kaze ono sto je bitno :
Koliki je max, stabilni FSB za ove dve ploce ( cenovni rang 90-100e).
I ja sam to pitanje postavljao vise puta???
Ma tu se spominu neke ploce od 140-230Eur i vise.

Da ponovim adresu pa neka citaju koliki je max FSB za Asus P5Q Deluxe , evo da ponovim jedna od strana ima ih oko 85 , ja ih sve procitao a vi krenite koga zanima :
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=189437&page=1

Gigabyte ploce su takodje extra , stim sto je moje misljenje da trenutno Asus sa serijom P5Q i sa ovom cenom i garancijom, opremom pobija sve.
Slede GA :p ,DFI(2 god garancija :mad:)

wox
Nemoj mnogo da experimentise , eno ti adresa .
Ljudi su vec sve izmudrovali i voziiiiiiiiiiiiiiiii.

Pozz
Zar ja nisam odogovorio GX-x u ? naravno na XS je nesto drugo

dominator
Izvinjavam se :)
ako jesi,
mada me cudi da bi gx-x ponovo postavio to pitanje. :)
Onako usput:
Ima li ko informaciju oce li biti skorijeg pada cena ASUS P5Q serije ???
ASUS P5Q PRO
ASUS P5Q -E ?
Pozz

Poslednja izmena:
Imam P5QL-E, E8200 i Kingston HyperX i nikako ne mogu da nateram FSB preko 420 (3.37GHz) Probao sam sa dizanjem voltaza, tri beta biosa, ali ni da cuje, dok na ovom taktu radi savrseno stabilno na 1.2V za CPU?!

postavi opcije iz biosa ovde pa ce mo da ti odgovorimo mene mrzi sada da ti kucam :D a imash i upustvo na SXT i ovde na forumu :wave:

Jedino nece se bash naklokovati sa BOX coolerom, a i zbog malog mnozica ne treba da ochekuje ne znam kakav klok ;)
Al dok ne promeni kuler ne bi ni pokushavao klok sa Q procesorom.

ja nisam ni provalio da ima box :D hehe
bolje nemoj sad nishta da dirash skupi 20e uzmi TX ili 30e pa uzmi vendetu2 pa se onda igraj ;)

Poslednja izmena:
Nema shanse sa stockom, taj mali ruzni BOX shto intel daje je jedva i za default. Kad kupish neko ozbiljnije hladjenje onda mozesh da pochenesh sa OC-om :wave:

nemoj da prichash da je intel i uz quad-ove pocheo da daje one osakacene boxove

Cao ljudi,da li je neko imao problema sa P5q pro i HyperX memorijom. Tacnije stavio sam hyperx 2 GB 1066 , u biosu podesio voltazu i frekvenciju, normalno instalira. Posle desetak minuta rada masina se ukoci. Pokusao sam i sa dva modula po 1 GB , ali ne pomaze. Takodje sam pokusao da update bios (na sajtu asusa ima 7 verzija biosa) ali ne pozae . Da li ima neko resenje?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno