24/7 ? samo me to interesuje nhf
ja sam 520FSB-a bez problema izvukaocenim da moze i vise ali 560 nece da se probudi mislim ja nemogu da je probudim
mozda gresim negde :trust:
Ma,ne gresis nigde.Dekara ima slicna iskustva.
aha koju ona ima ? vanilu-pro-e-deluxe-premium ?
mislim da nebi trebalo da ima razlike
Jel ti doneo nesto onaj novi bios meni se po starom ?
Lose mi se clockuje mem ili mozda se samo transcend ne slaze sa MB :trust: :whip:
Kakva su vasa iskustava ?
Trebao si da pogledas prethodnu stranicuJel probao neko novi bios?
ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/socket775/P5Q_Pro/P5Q-ASUS-PRO-1004.zip
Zar ja nisam odogovorio GX-x u ? naravno na XS je nesto drugogx-x
Uzalud prijatelju postavljas pitanja.
Ova tema Asus P5Q i P5Q PRO je postala dosadna.
Za skoro dva mesec niko da kaze ono sto je bitno :
Koliki je max, stabilni FSB za ove dve ploce ( cenovni rang 90-100e).
I ja sam to pitanje postavljao vise puta???
Ma tu se spominu neke ploce od 140-230Eur i vise.
Da ponovim adresu pa neka citaju koliki je max FSB za Asus P5Q Deluxe , evo da ponovim jedna od strana ima ih oko 85 , ja ih sve procitao a vi krenite koga zanima :
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=189437&page=1
Gigabyte ploce su takodje extra , stim sto je moje misljenje da trenutno Asus sa serijom P5Q i sa ovom cenom i garancijom, opremom pobija sve.
Slede GA,DFI(2 god garancija
)
wox
Nemoj mnogo da experimentise , eno ti adresa .
Ljudi su vec sve izmudrovali i voziiiiiiiiiiiiiiiii.
Pozz
Jedino nece se bash naklokovati sa BOX coolerom, a i zbog malog mnozica ne treba da ochekuje ne znam kakav klok
Al dok ne promeni kuler ne bi ni pokushavao klok sa Q procesorom.
Nema shanse sa stockom, taj mali ruzni BOX shto intel daje je jedva i za default. Kad kupish neko ozbiljnije hladjenje onda mozesh da pochenesh sa OC-om :wave:
Na memoriji od 2 GB pise 2v a na memoriji od 1 gb 2,2v. Probao memorija i na drugom kompu i rade perfektnoOve nove HyperX-ice imaj default napon na 2.3, a kolko sam chuo i neshto su loshiji chipovi tako da ne mogu da izguraju CL5. naravno ne bi shkodilo da probash memoriju na drugoj plochi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari