Da odgovorim nama dvojici...čekajući nove modele za 2011, još sam na crt-u :smash: ali mi je o!play povezan preko HDMI sa AV receiverom i da, čuje se zvuk iz mkv-a sa dts-om, pa se sigurno čuje i na tv-u.
Nego, druga stvar je izazvala veliko razočaranje i vraćanje u stvarnost da je to samo još jedna kineska igračka. *****ski postavljena opcija sleep timer, inače veoma bitna da vam hdd ne bi vrkljao celu noć. Takođe, nigde nemaš indikaciju dokle je sleep timer odmakao, tj. koliko ima do gašenja, totalno sumanuto. Svaki moj dosadašnji player je imao opciju auto shut down i gasio se posle npr. 15 minuta neaktivnosti. I najgore, noćas sam gledao neki film, jedini fajl u zasebnom folderu, namestio taj njihov stupidni sleep timer na 120 minuta, zakucao sam na pola filma i jutros vidim kako plava lampica opušteno svetli, wd passport naravno fercera, wtf? Odlepio sam toliko, vidi se i po vremenu kad` čukam ovo posle 3 sata spavanja, urgh....
Jel` ima neko iskustva s tim, neki tips&tricks, shortcut za sleep, nešto šta ne znam? Pretraga po netu ne kaže ništa, kao da niko ne koristi tu opciju :wall: