- Učlanjen(a)
- 08.06.2004
- Poena
- 610
Prodajem moj Asus MG279q
27"
2560-1440
144hz
freesync
DP, 2 x HDMI i MiniDp
Monitor me je poslednjih nekoliko godina sluzio odlicno. Sad ga menjam za 4k i ide na prodaju.
Ima jednu minijaturnu falinku koja nije ni udarac ni mrtvi pikslei, uslikao sam je.
Vidi se iskljucivo na belim i svetlim podlogama.
posto je skoro skroz dole desno, nemam ideju kada se pojavila, posto se nije sirila i nije mi u vidnom polju, nije mi ni zanimalo. Razumem da nekom i to bode oci, meni iskreno ne.
Monitor je stajao na stonom nosacu koji poklanjam uz monitor.
Kvalitetan, crn i mislim da moze da nosi i teze monitore.
Naravno, i njegovu originalnu stopu koju nikada nisam ni koristio.
Uz monitor je dosao mini DP koji nemam pojma gde mi je, a i ne znam kome bi koristio mini DP kabl kad ga retko gde i i ima.
Dajem odlican HDMI, dao bih i DP da je dosao uz novi monitor, ali nije.
Monitor sam kalibrisao spajderom, ako nekog to uopste zanima.
Svakako sve podatke o monitoru mozete da nadjete na netu, ja stavljam samo sliku tog nazovi problema.
velicina je oko 1cm i kao da je neko "transparetno probijanje"
Vidi se otprilike u proporciji sa folderom na meku (sa kojim je i radio, prvo obicnim, kasnije m1)
Samo BG jer uopste nemam kutiju niti gde bih nasao bilo kakav vid ambalaze za njega.
150e fiksno. ne trebaju mi zamene.
Necu ga stavljati par dana na KP ako nekog odavde zanima.
Prepodne sam na NBG, popodne vozdovac.
Kontakt na pp
hvala
27"
2560-1440
144hz
freesync
DP, 2 x HDMI i MiniDp
Monitor me je poslednjih nekoliko godina sluzio odlicno. Sad ga menjam za 4k i ide na prodaju.
Ima jednu minijaturnu falinku koja nije ni udarac ni mrtvi pikslei, uslikao sam je.
Vidi se iskljucivo na belim i svetlim podlogama.
posto je skoro skroz dole desno, nemam ideju kada se pojavila, posto se nije sirila i nije mi u vidnom polju, nije mi ni zanimalo. Razumem da nekom i to bode oci, meni iskreno ne.
Monitor je stajao na stonom nosacu koji poklanjam uz monitor.
Kvalitetan, crn i mislim da moze da nosi i teze monitore.
Naravno, i njegovu originalnu stopu koju nikada nisam ni koristio.
Uz monitor je dosao mini DP koji nemam pojma gde mi je, a i ne znam kome bi koristio mini DP kabl kad ga retko gde i i ima.
Dajem odlican HDMI, dao bih i DP da je dosao uz novi monitor, ali nije.
Monitor sam kalibrisao spajderom, ako nekog to uopste zanima.
Svakako sve podatke o monitoru mozete da nadjete na netu, ja stavljam samo sliku tog nazovi problema.
velicina je oko 1cm i kao da je neko "transparetno probijanje"
Vidi se otprilike u proporciji sa folderom na meku (sa kojim je i radio, prvo obicnim, kasnije m1)
Samo BG jer uopste nemam kutiju niti gde bih nasao bilo kakav vid ambalaze za njega.
150e fiksno. ne trebaju mi zamene.
Necu ga stavljati par dana na KP ako nekog odavde zanima.
Prepodne sam na NBG, popodne vozdovac.
Kontakt na pp
hvala