Da li neko slucajno ima fajlove za unlockovanje bootloadera i instaliranje custom recoverya sa superdragonove teme? Trebale bi mi i instrukcije... Ili ako neko ima nekakav drugaciji nacin za unlockovanje bootloadera i instaliranje custom recoverya? Ako ima, zamolio bih ga da postavi fajlove i instrukcije ovde ili da mi posalje u privatnoj poruci.
Šta vredi stavljati od custom romova na hd7?
jole, zašto bi "ubio" kamere i SD karticu?Mislim, nije da je zadnja kamera preterano potrebna, ali ona napred i kartica su ipak relativno bitne stvari
![]()
. A ako hoces mozes probati i vibeui rom koji je port sa lenovo uredjaja.
Molim za pomoć. Rutovao sam moj Asus Memo Pad hd7 me173x ali nikako da nađem na netu kako da odključam bootloader i instaliram CWM recovery. Ima li neki dobar link osim onog tupavog Kineza na YT (How to unlock bootloader&install CWM Part 1&2). Pozdrav
Dobio sam ovaj tablet model ME173, pa bih sad trebao da kupim dodatnu karticu, jel može bilo koja ili ima neka ograničenja po pitanju kapaciteta, hteo bih 32gb, i vidim da ovi što prodaju kartice navode i neke klase a ja se baš ne razumem u to , pa ako može neko da mi malo pojasni,
hvala unapred.
Javljao mi se problem, koji vidim da je relativno cest, a to je da se tablet ugasi sam od sebe (npr. u toku noci) i onda nece da se upali normalno, vec samo na punjacu uz dugo stiskanje power dugmeta (od 15 sekundi pa to 2 minuta). Prosli vikend ni to nije pomagalo, pa smo zvali kurira iz Kimtec-a da pokupi tablet.
U utorak su ga pokupili, u subotu vratili sa, kako pise, zamenjenom maticnom plocom. Za sada je sve OK, videcemo dalje.
Ovim putem zelim da ih pohvalim za brzinu, kao i da pohvalim ASUS za korektan odnos prema kupcima. Na zalost nismo navikli na takav, kako bi trebao da uvek bude, normalan pristup.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari