Meni nece da povuce, kaze najnoviji imam vec a to je 4.2.1?
Ne svidja mi se taj KitKat luncher, vratio sam na stock jer mi ni taj Google Now nije preko potreban. Jel vi koristite neki luncher? Na mobilnom imam Novu ali ovde kontam da ostavim ovaj stock.
Pa zar nije transparentan vec 😱 Nije bas cisto cini mi se ali jeste transparentan.
Definiši "skup". U gigatronu su prodavali neki Prestigio miracast dongle za oko 3kdin.Ljudi, znate li za neki Miracast dongle u srbiji koji nije skup?
Definiši "skup". U gigatronu su prodavali neki Prestigio miracast dongle za oko 3kdin.Ljudi, znate li za neki Miracast dongle u srbiji koji nije skup?
Pa o tom sam i razmisljao, ali nisam siguran da li ce raditi na mom TV-u. (LG 32L G2000)
8gb. Ogadilo mi ga, uzeh ga zato sto su SVI tvrdili da je ekran odlican...
znaci 8gb verzija ima i losiji ekran, a ne samo kamere...
ako si u mogucnosti uslikaj da vidimo na sta lici to sto pricas, a ja cu se potruditi sutra da uslikam moj od 16gb posto ga brat stalno cacka, meni bio zanimljiv prvih mesec dana, sad kad mi fon 5.5 inca sa 16k skorom na antutu, hd7 ne pipam...
Prvi put čujem da je neko tvrdio da ovaj tablet ima odličan ekran. Ako si pročitao bilo koji test na nekom od sajtova mogao si da vidiš da ima sasvim solidan ekran i ništa više od toga. Bolji je nego na Nexusu 7 (2012) ali ništa spektakularno.
Što se mene tiče ekran je ok. Bolje ne može u ovom cenovnom rangu.
Eh sad, ne bih rekao da je bolji nego na N7 posto ga imam od oktobra 2012. Ali su tu negde, svkakao MemoPad ima odlican ekran za te novce.Prvi put čujem da je neko tvrdio da ovaj tablet ima odličan ekran. Ako si pročitao bilo koji test na nekom od sajtova mogao si da vidiš da ima sasvim solidan ekran i ništa više od toga. Bolji je nego na Nexusu 7 (2012) ali ništa spektakularno.
Što se mene tiče ekran je ok. Bolje ne može u ovom cenovnom rangu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari