Proradi odjednom.Bio sam skinuo zastitnu foliju koju sam platio 500 din.i stavio ga u kutiju da ga nosim sutra u servis.Kad sam sad stavljao kutiju u torbu reko ajd jos jednom da probam i on pokaza praznu bateriju.Izgleda da ga nisam dobro ukljucio u struju,nema dobar kontakt produzni kabl valjda.Evo ga sad se puni ,doslo do 3%.Zao mi folije ali bar necu morati u servis.Pre toga sam celo vece punio ,vadio i na sve nacine pokusavao da ga ozivim.Pre toga je ekran uvek bio crn,nista nije pokazivao a pokusavao sam sa raznim punjacima i na sve nacine da ga ozivim.🙂
Poručio sam ja od njih takvu 15.11. pa ću videti kada će da stigne. Rok je oko 30 dana, možda i više ako ovi naši zadržavaju zbog gužve. Prethodna porudžbina od drugog prodavca nikada nije stigla, prodavac je potom trebao da mi pošalje ponovo, čak sam doplatio naknadno za tracking i onda ni traga ni glasa od njega. Dobio sam refund i od prodavca preko eBaya i od PayPal-a za naknadno uplaćenu poštarinu. Ono što je zanimljivo je da ovaj prodavac ima veoma sličan, tj. skoro identičan PayPal e-mail na koji prima novac (razlika u jednom broju), moguće je da se radi o istom prodavcu. To sam kasno video pa se nadam da možda ovaj put i stigne, u startu sam uplatio i za tracking. Obavezno naručuj sa tracking brojem, tj. nemoj onu varijantu free shipping.
Ne znam koliko se doplacuje taj tracking ali meni je iz Kine free shipping bukvalno uvek sve stizalo. To sto se tebi desilo je verovatno izolovan slucaj, tako da, sto se mene tice tracking uopste nije obavezno placati.
ja sam odradio update kad je izasao, ali mi i dalje pise 4.2.2... na testovima je i kod mene losiji, a sto se tice zvucnika, kad gledam you tube ne cujem vise dobro sta ko govori, ranije sam moram i malo da smanjim
Možda ti je zvuk stalno na Power Saving modu?! Proveri. Inače, što se tiče tog poslednjeg update, nisam pre njega radio nikakva bench testiranja, ali meni se čini da nakon njega, nekako radi bolje, tečnije i bez lagova prilikom skrolovanja ekrana koje sam ranije primećivao. E, sad ne mogu da na njemu očekujem ne znam kakve performanse kao na skupljim uređajima, ali za te pare, koliko košta, sasvim je ok.
nije, music mod je, mada sve cesce stavljam movie jer je glasniji tako...i meni se cini da je brzi, iako testovi daju nize rezultate... e da, i kad udjem u podesavanja i probam da udjem u podesavanja zvuka, iskljuci se podesavanje i kaze aplikacija je prestala sa radom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari