Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

Skuplji je od hd7 a ima losiju rezoluciju ekrana. Po meni je to kljucna stvar kod tableta. Jedino ga ima smisla kupiti ako ces dosta da ga koristis kao media player, vidim da ima hdmi, ili ako ti bas znaci tih 0.9", mada mu je to po meni samo minus zbog rezolucije. U doba kada je nexus 7 fhd 250e, kupiti tablet ove rezolucije su bacene pare. Na kraju, idi do radnje pa ih uporedi, tako ces najbolje videti sta ti odgovara. Mada sam ubedjen da kad budes video prikaz na hd7 neces mnogo razmisljati :)

Poslednja izmena:
Muzika i Film to je ono zasta planiram da ga koristim nista vise nista manje XD Videcemo :D

Uzmi HD7, nećeš da pogrešis!

Jel zna neko gde mogu da kupim prokletu foliju za ovaj tablet poludecu

Ebay ili buvljak. Ja sam kupio na buvljaku neku antiglare univerzalnu kao 10" a ustvari je 7". Malo sam je krojio ali bolje i to nego da nema nista, 200 kinti.

Pozdrav svima,
zanima me da li ce ovom modelu uskoro padati cena jos? Znam da niko nije vidovit od vas,ali pratite tehniku ( procitala sam celu temu ) pa verovatno ste upuceni i u to.
Uzela bih prvi tablet, u sustini ne treba i nista specijalno za svakodnevno koriscenje ali da mi potraje jer nisam zaludjenik za tehniku, a vidim da se ovaj model pokazao kao ok gde god sam citala. Ne bih da istresem sav stek,a opet ne bih ni neki od 7000-10.000 pa da mi bude vise na servisu nego u upotrebi. maximalno bih izdvojila 140€:)

ako bi vec izdvojila 140e onda jos 10evra nije problem za ovaj tablet

Slazem se, samo sto je cena ovoga 17.800 sto je skoro 160€, a treba da uzmem i ruter i futrolu

Suviše mala je razlika u ceni u odnosu koliko je ovaj "naš" bolji

Ok, nista onda cu sacekati jos malo pa uzeti njega. Hvala ti puno na pomoci!

a i vec je prilicno povoljan u odnosu sta pruza tako da je po meni suludo ocekivati pad cene...

Sad sam na play storu hteo da instaliram igru i odjednom mi ekran pobrljavi,prvo je posiveo zatim je skroz pocrneo, i sad ne mogu da radim nista, kad ga uplaim krene od tamno sive pa svetli sve do svetlo sive nijense ceo ekran i tako ostane, izgleda da je ekran nekim cudom crkao.Tablet sam uzeo juce i nije mi ni ispao ni nista znaci katastrofa, jel moze neko da mi pomogne jel se nekom desavalo. Koja kombinacija dugmica je za hard reset?

I da ekran je definitivno crkao :) ekstra imao sam tablet skoro pa 24 sata

Gledaj to sa vedrije strane, dobices nov uredjaj sutra :)

Pa od koga si ga kupio. Dobar dan, dobar dan, tablet je crk'o posle 24h, izvol'te nazad ovaj i dajte mi novi.

Bajka moj prekjuce sam ga kupio u Cirihu na aerodromu ne staj mi na muku

Asus valjda priznaje evropsku garanciju. :) kontaktirajte ih, ništa ne gubite. :)

call centar ... ili odnesi u servis.
dobiješ novi, jer na ASUS proizvode važi Territory warranty. U ovom slučaju - evropa je naša teritorija.

Po vašem mišljenju, šta je bolje uzeti, Nexus 7 (2012, polovan) ili Memo Pad HD7 (nov)?

Ja sam bio u istoj dilemi, i uzeo hd7. nisam se pokajao, tablet je odličan.

Nazad
Vrh Dno