Jel' probao neko tethering?
:alo😀rugari,
KAD CE TI COVERI ?
A da li bi mogao , da ti meni proceduru lepo zadrobis onako od "dobar dan -dobar dan" i unboxinga do kraja procesa root-a ? Ne poznajem android ,umem samo da ga koristim ,pa se plasim (najiskrenije) da nesto ne za..bem :trust:zeljkonbg - evo LINK sa uputstvima za root. Nije ništa teško.
Stvarno, kada ce? I kada ce doci tableti u drugim bojama, planiram da pazarim zeni pink model?
Izgleda da su stigle jos neke boje, al ih nema na sajtu pisi Im ili ih zovi......: )
Edit:
Mislim na uredjaje, ne na cover-e: ))
Ili CT...:dO kome pricamo, G......... ili W..W..u?
Evo najnovijih informacija. Stigao je Memo Pad HD 7 u zelenoj i ruzicastoj (da ne kazem Pink) boji.
Coveri su stigli u magacin distributera i ocekujem da vec sutra budu u maloprodajama. Ne znam gde tacno jer to zavisi od prodavaca. Zovite i trazite da naruce 🙂
Evo najnovijih informacija. Stigao je Memo Pad HD 7 u zelenoj i ruzicastoj (da ne kazem Pink) boji.
Coveri su stigli u magacin distributera i ocekujem da vec sutra budu u maloprodajama. Ne znam gde tacno jer to zavisi od prodavaca. Zovite i trazite da naruce 🙂
Bravo! A cene covera?
mislim na 7 inch verziju 🙂
jeste da imam 9,7 inch prestigio pa je mozda glupo porediti ga sa ovim 7 inch,ali ja se nadam da ce biti neke razlike u radu...mnogo mi smeta bagovanje kad hocu nesto da otvorim itd...nadam se da toga nema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari