Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da pohvalim ljude iz Gigatrona (naročito Marka koji je šef servisa) - dobio sam odmah novi tablet umesto onog što mi je zabagovao i za svaki slučaj mi je odmah na licu mesta odradjen svež update. Sve radi ok (uključujući i landscape režim u menijima), a ni ovaj drugi primerak nema bad piksele 🙂

Sad sam konačno isprobao ljudski HD7 i slažem se potpuno sa komentarima ostalih posetilaca/mišljenjem Benchmark testa - odličan tablet i definitivno best buy !!!

re

Da li se isplati raditi Root???
Da li ga je neko od vas odradio?

Kako misliš da li se isplati???

Da li ce tablet brze da radi ako se pobrisu neke aplikacije koje se sigruno nece koristiti???

igrao sam se danas u gigaatronu sa hd7, odlican i kompaktan uredjaj, malo sporiji od nexusa 7, al verujem da ce apdejtom biti i brzi. mnogo bolji i jeftiniji od galaxy tab 3.

uputstvo za root

zeljkonbg - evo LINK sa uputstvima za root. Nije ništa teško.
A da li bi mogao , da ti meni proceduru lepo zadrobis onako od "dobar dan -dobar dan" i unboxinga do kraja procesa root-a ? Ne poznajem android ,umem samo da ga koristim ,pa se plasim (najiskrenije) da nesto ne za..bem :trust:
Ovde sam se za vrlo kratko vreme raskomotio ,jer pre svega,nisam naisao na patkometriju i nipodastavanje ljudi koji manje znaju, pa reko' da prupitam i ovo.

Stvarno, kada ce? I kada ce doci tableti u drugim bojama, planiram da pazarim zeni pink model?

I mene interesuje trebam da idem pred kraj ove nedelje na more pa me interesuje da li ce biti sta od toga?

I ja isto, ne bi ga nosio na more bez futrole, jer sam ga vec ovde malo izgrebao na zadnju stranu

Izgleda da su stigle jos neke boje, al ih nema na sajtu pisi Im ili ih zovi......: )
Edit:
Mislim na uredjaje, ne na cover-e: ))

Poslednja izmena:
Momci (i devojke naravno) mukama sa koverima je dosao kraj. Nasao babu na futoskoj pijaci shtrika covere za male pare+customizuje ih po zelji ,kaze najvise joj traze da na zadnjoj strani bude jabuka,nike i glava od marsovca ,ali moze da napravi sta o'sh! :banana:

Danas sam se iznervirao i kupio Hama soft cover ! Dok ja docekam "or'ginal" uredjaj mi ode u pishu, nisam mogao da cekam.

Poslednja izmena:
Evo najnovijih informacija. Stigao je Memo Pad HD 7 u zelenoj i ruzicastoj (da ne kazem Pink) boji.
Coveri su stigli u magacin distributera i ocekujem da vec sutra budu u maloprodajama. Ne znam gde tacno jer to zavisi od prodavaca. Zovite i trazite da naruce 🙂

Bravo! A cene covera?

desava mi se da tablet nece da se upali kad je baterija ispod 20-25%,nego moram da ga ukacim na punjac i onda upalim i radi normalno,ima li neko resenje za ovo??

Evo najnovijih informacija. Stigao je Memo Pad HD 7 u zelenoj i ruzicastoj (da ne kazem Pink) boji.
Coveri su stigli u magacin distributera i ocekujem da vec sutra budu u maloprodajama. Ne znam gde tacno jer to zavisi od prodavaca. Zovite i trazite da naruce 🙂

Ima neki info za FHD 10, makar otprilike? 🙂

Hvala za Info!

da li je ovo najbolje kupovina za ovu cenu?
trenutno imam prestigio multi pad 5097 pro...da li cu osetiti razliku?

O kom tabletu pricas, 7" ili 10"?
Ako te zanima 7", Gizmo u testu na Benchu: "...ovaj tablet je u ovom trenutku apsolutni Best Buy na tržištu!

mislim na 7 inch verziju 🙂
jeste da imam 9,7 inch prestigio pa je mozda glupo porediti ga sa ovim 7 inch,ali ja se nadam da ce biti neke razlike u radu...mnogo mi smeta bagovanje kad hocu nesto da otvorim itd...nadam se da toga nema

mislim na 7 inch verziju 🙂
jeste da imam 9,7 inch prestigio pa je mozda glupo porediti ga sa ovim 7 inch,ali ja se nadam da ce biti neke razlike u radu...mnogo mi smeta bagovanje kad hocu nesto da otvorim itd...nadam se da toga nema

Radice ti neuporedivo brze i lepse, to sigurno. Jedino sto ce ti biti duplo manji ekran nego na 5097, sto ja licno ne bi mogao da svarim, ali ako ti ne smeta 7", od ovoga stvarno trenutno nema povoljnije.

prezalicu ekran ako ce rad biti tecan i brz,gledao sam ga u radnji ekraj je svetao i jasan,a to sto je mali ***
dzabe mi na ovom veliki ekran kad stuca mnogo

Nazad
Vrh Dno