Nije mi ovo prva maticna ploca i nije prvi bios koji vidim, ali ja nigde ne mogu da nadjem gde se ukljucuje integrisana zvucna kartica.
Jedino sto sam nasao da lici na to se nalazi u onboard pci devices (ili sl.) gde postoji opcija HD audio (auto ili disabled), ispod toga se nalazi stavka za front panel connector sa opcijama (Ac97 i HD audio). Mene zbunjuje to sto sam do sad na svim plocama koje sam video imao za integrisanu karticu enabled ili disabled a ne auto.
Problem je sto se ni pri jednom setovanju kartica ne pojavljuje u device manageru!
Ajde ljudi prosvetlite me, opasno se nerviram
, imam sb live karticu 5.1 koja mi se ne stavlja u komp zbog malog broja PCI slotova, ako je ikako moguce koristio bih integrisanu...
Ajde ako je moguce neka pomoc vlasnika Asusa...
Jedino sto sam nasao da lici na to se nalazi u onboard pci devices (ili sl.) gde postoji opcija HD audio (auto ili disabled), ispod toga se nalazi stavka za front panel connector sa opcijama (Ac97 i HD audio). Mene zbunjuje to sto sam do sad na svim plocama koje sam video imao za integrisanu karticu enabled ili disabled a ne auto.
Problem je sto se ni pri jednom setovanju kartica ne pojavljuje u device manageru!
Ajde ljudi prosvetlite me, opasno se nerviram
Ajde ako je moguce neka pomoc vlasnika Asusa...