znaci 'vako:type:Vratih ja moju grafu u ponedeljak fast mailom i u utorak me nazvali iz BG-a gde im ja opisah problem sa grafickom. Posle tri dana vidim propusten poziv na mobilnom. Okrenuh broj, kad ono javlja se covek(zamisli) iz vec ranije navedene firme. Ja cu njemu: ja sam taj i taj zovem u vezi toga i toga. On ce meni: ''znate, vasa graficka, proverili smo, nije u redu i zamenicemo je sa drugom. Međutim trenutno je nemamo ovde (vec sam pomislio,ono, cekanje nedelju-dve kao kod vecine firmi) ali je mozemo imati za sat vremena (vau!)''. Posle sat vremena (da ne verujes) zove me jedna fina teta, pa jos i imenjakinja :smackbum:,i kaze da je graficka tu i da je mogu poslati. Vodjen nekim cudnim osecajem, zamolio sam je da pre nego sto pošalju testiraju for every case. Ona mi je zaista ljubazno izasla u susret i obecala da ce to sto pre uraditi. Opet, posle izvesnog vremena a istog dana zove me ista :smackbum:😛 i kaze: 'Gospodine, upravo smo testirali graficku i ni ova nije u redu (hahah znaci ova jos gore, plavi ekrani, crashovanje i ostale djakonije). Rekla je, da ce jos do pon kontaktirati gigabyte, da se jos sa njima posavetuje, mada sam joj rekao da to nema nikakve veze sa proizvodjacem jer se to pojavljivalo kod svih marki. Prihvaticu, ocigledno, a kao sto mi je i ona predlozila povracaj novca , jer druge alternative zaista nema. Ono sto je dobro u svemu ovome je njihova profesionalnost, koju za sve ove duge duge godine iskustva nisam sreo na ovim prostorima vec samo citao na stranim threadovima. Tu zaista nemam reci hvale. Thats all folks! pozz