Šta je novo?

Asus EN9800GX2 Problem

.. a gde je TV...😛

kako glupa rasprava...:wc:

I na kraju, imaju li te GX2 problem ili ne?

a evo, i cpu-gpuz-a, nek ide zivot :d
http://www.putfile.com/pic/8131018
mrzi me da radim restart sistema inace dizem ga na 3,6 kad mi zatreba, da je stabilno jeste ali ipak nekako nisam miran kad sam na tom kloku (najvise zbog varijacije napona u stanu-stara instalacija). Neki ludaci na forumima su ga drzali na 80 stepeni u full loadu, i tvrde da je stabilan(ali dokle). Ovako jednostavno dignem mnozilac na 12, na default naponima i to je to. Temp. idle oko 32 c do nekih 43 u loadu (gemini rules). Trenutno sam, kao sto sam ranije rekao ubo nazad 8800gtx jer sam 9800gx2 poslao na reklamaciju.
da erdelja zaista debilna rasprava i da ne srecna manjina ima problema sa 9800gx2, tv stize od nedelje :banana:

Lepo.Imas moje izvinjenje, a modovi mogu da pobrisu moje (bespotrebne) komentare u ovoj temi 🙂

I od mene izvinjenje za iskazano nepoverenje. poz.

E, sad jos meni Nex999 da se izvini, pa svi srecni i zadovoljni! 😀

Hahahah, evo i tebi se izvinjavam Flighte 😀

Jos neko? :d

cheers

Ma, samo dok se mi lepo razumemo 🙂

znaci 'vako:type:Vratih ja moju grafu u ponedeljak fast mailom i u utorak me nazvali iz BG-a gde im ja opisah problem sa grafickom. Posle tri dana vidim propusten poziv na mobilnom. Okrenuh broj, kad ono javlja se covek(zamisli) iz vec ranije navedene firme. Ja cu njemu: ja sam taj i taj zovem u vezi toga i toga. On ce meni: ''znate, vasa graficka, proverili smo, nije u redu i zamenicemo je sa drugom. Međutim trenutno je nemamo ovde (vec sam pomislio,ono, cekanje nedelju-dve kao kod vecine firmi) ali je mozemo imati za sat vremena (vau!)''. Posle sat vremena (da ne verujes) zove me jedna fina teta, pa jos i imenjakinja :smackbum:,i kaze da je graficka tu i da je mogu poslati. Vodjen nekim cudnim osecajem, zamolio sam je da pre nego sto pošalju testiraju for every case. Ona mi je zaista ljubazno izasla u susret i obecala da ce to sto pre uraditi. Opet, posle izvesnog vremena a istog dana zove me ista :smackbum:😛 i kaze: 'Gospodine, upravo smo testirali graficku i ni ova nije u redu (hahah znaci ova jos gore, plavi ekrani, crashovanje i ostale djakonije). Rekla je, da ce jos do pon kontaktirati gigabyte, da se jos sa njima posavetuje, mada sam joj rekao da to nema nikakve veze sa proizvodjacem jer se to pojavljivalo kod svih marki. Prihvaticu, ocigledno, a kao sto mi je i ona predlozila povracaj novca , jer druge alternative zaista nema. Ono sto je dobro u svemu ovome je njihova profesionalnost, koju za sve ove duge duge godine iskustva nisam sreo na ovim prostorima vec samo citao na stranim threadovima. Tu zaista nemam reci hvale. Thats all folks! pozz

sta sad kupuje 3870x2 top 🙂

Reci koja je firma u pitanju, da znamo gde je najbolje za reklamacije... 😉

a da nisi mozda izmislio problem ..nego se hvalis zverkom sto si uzo .......

I koja to firma prvo vraca pare a ne pita da zameni za neku drugu???

:wall:A bre ljudi, jel neko u opste cita ovaj thread ili ne. Ja ga kao prvo nisam ni zapoceo. Pa poslao sam sliku racuna i garancije za 9800gx2 i DA naravno da mi je ponudila drugu i to 9800gtx(mislim koji ce mi k) i povracaj razlike u ceni. I ako je neko gledao slike lepo se vidi da je u pitanju Grappolo group a da je neko citao thread video bi da sam i to ranije napisao. Sledece je,verovatno, da ce neko reci kako im reklamiram firmu. Mislim ljudi ili procitajte ceo thread ili ne postavljate pitanja koja se vrte u krug. Sve sto sam rekao tako je od reci do reci. U ostalom ovaj thread i onako nema smisla, tako da se na njemu necu odazivati dokle god se neko ne pojavi sa sl. problemom. ATI-ja ne bih uzeo ni iz subjektivnih ni iz objektivnih razloga ali to je vec rasprava za neko drugo mesto na forumu.

...

Evo i mene nakon duze vremena, nisam bio u mogucnosti ranije da svratim. Za zivo cudo, problem resen time sto sam uzeo drugu plocu, Rampage Formulu. Pazario sam i novi procesor sa strane tako da sam sad miran jedno vreme... U svakom slucaju, misljenja su mi bila vazna od svakog od vas.

Hvala svima na odgovorima.

malo off -a kako radi taj bigwater?

Evo i mene nakon duze vremena, nisam bio u mogucnosti ranije da svratim. Za zivo cudo, problem resen time sto sam uzeo drugu plocu, Rampage Formulu. Pazario sam i novi procesor sa strane tako da sam sad miran jedno vreme... U svakom slucaju, misljenja su mi bila vazna od svakog od vas.

Hvala svima na odgovorima.

Zar nisi u prvom postu napisao da imas Rampage Formulu?
Kako sad drugu plocu?
Mislis istu, ali novu?
Pozz...
:wave:

Zar nisi u prvom postu napisao da imas Rampage Formulu?
Kako sad drugu plocu?
Mislis istu, ali novu?
Pozz...
:wave:

Da, istu posto je stara bila falicna, u kom segmentu ne znam ali nije radila kako treba. Problem je resen a sto se tice odgovora na teme, nisam u mogucnosti da kuckam po forumu tako cesto zbog prirode posla kojom se bavim i slobodnog vremena kog skoro uopste i nemam. U svakom slucaju, hvala svima koji su dali konstruktivan savet a opet hvala i onima koji mnogo misle sta ja palim a sta ne, svako ima pravo da misli sta hoce i da, nazalost, za to ne odgovara.

POZDRAV

chmarko i kakva je 280 GTX?

Nazad
Vrh Dno