Šta je novo?

Asus EEE Pad Transformer

Pošto nemam para za skuplje, novije tablete, interesuje me koliko para se isplati dati za polovan tf101(bilo sa dokom ili bez). Igrice ne igram, možda samo ljute ptice.
Hvala.

Najzad i tebe neko da prevari. Nije bas za 700e...

Moguce. Ovo je bila kompenzacija. Dao sam netbook, koji koristim veoma retko (samo na odmorima par puta godisnje) a baterija mu non stop propada od nekoriscenja. Doplatio sam 100€ i sad sam dobio uredjaj koji se koristi svakodnevno. U svakom slucaju bolje od netbooka koji stoji i skuplja prasinu.
Iako je prvi (valjda) od transformera, uredjaj zaista fantasticno radi i veoma je kvalitetno uradjen.

Poslednja izmena:
Ima li neke velike razlike između tf101 i tf300 što se tiče surfovanja i čitanja pdf-ova, nađoh tf101 za 200 evra sa dokom pa ako nema neke velike razlike u svakodnevnim stvarima da pazarim.

Oće li zvanični JB izaći za stokeca? Rekoše novembar, a novembar lagano odmiče...

Da li koristite neki nezvanicni rom? Gledam na xda, ima ih dosta, pa mozda znate sta probati, a sta zaobici... btw, imam transformera podugo, ali tek sad kad sam na bolovanju imam vremena da ga modujem :)

Pozdrav svima,

Uzeo sam polovan TF101, al sam primetio da nakon cele noci na punjacu ujutru i dalje blinka crvena lampica na docku. U uputstvu pise da treba da blinka zeleno kada se dock napuni ? Jel vama na docku blinka zeleno kada se napuni ?

Мени се на tf300 пали зелено. Не верујем да је на овом другачије.

Светли :D

Crvena blinka kada je prazna baterija, ako se dobro secam..

Da li negde može da se kupi anti-glare folija za TF101? I koliko je to zaista efikasno? Pitam zbog čitanja teksta na dnevnom svetlu...

Da li negde može da se kupi anti-glare folija za TF101? I koliko je to zaista efikasno? Pitam zbog čitanja teksta na dnevnom svetlu...

Za tf101 ne verujem da ces naci jer je tablet mnogo star. A da kupis neki noviji, za 25K sad imas bolji tablet od tf101 :)

Što bih kupovao novi kada TF sasvim lepo radi?

Bas tako!

Napokon mi dogrdilo da se vucem sa oficijalnim ASUS ICS romom, pa sam proverio na XDA sta ima novo.

Pa ima podosta, i to vec dosta dugo se razvijaju razni JB romovi.

Najaktuelniji su KatKiss romovi bazirani na JB 4.2.2 i JB 4.3. Oba su brza i stabilna i za svu preporuku.

Ali ono sto je mene odusevilo je cisti CM10 (JB4.1) za nas Transformer.

Najtliji izlaze jos uvek, ROM je jako stabilan i brz. I plus moze da se dodatno obrza sa Kat Kernelom za JB 4.1 (ali i bez OC-a je tablet neopisivo brzi i fluidniji nego sto je ikad bio sa ICS).

Ogromna preporuka za sve vlasnike ovog tableta, ako je vec rootovan - lako se stavi na njega novi recovery (svi "zahtevaju" TWRP), pa standardna procedura za flesovanje roma.

Ako nekome treba pomoc ili neki link, nek slobodno pita.

Što bih kupovao novi kada TF sasvim lepo radi?

Bas tako!

Napokon mi dogrdilo da se vucem sa oficijalnim ASUS ICS romom, pa sam proverio na XDA sta ima novo.

Pa ima podosta, i to vec dosta dugo se razvijaju razni JB romovi.

Najaktuelniji su KatKiss romovi bazirani na JB 4.2.2 i JB 4.3. Oba su brza i stabilna i za svu preporuku.

Ali ono sto je mene odusevilo je cisti CM10 (JB4.1) za nas Transformer.

Najtliji izlaze jos uvek, ROM je veoma stabilan i ultra brz. I plus moze da se dodatno obrza sa Kat Kernelom za JB 4.1 (ali i bez OC-a je tablet neopisivo brzi i fluidniji nego sto je ikad bio sa ICS).

Ogromna preporuka za sve vlasnike ovog tableta, ako je vec rootovan - lako se stavi na njega novi recovery (svi "zahtevaju" TWRP), pa standardna procedura za flesovanje roma.

Ako nekome treba pomoc ili neki link, nek slobodno pita.

EDIT: @Nighflier: Vidim da ima na eBayu anti-glare folija, oko 6-8 dolara su, ne znam koliko dobro rade posao, ja nikada nisam imao foliju na mom i jos uvek je neogreban. A te antigler folije ne volem posto daju nekako cudnu teksturu celom ekranu (ne mislim na dodir, nego drugaciji prikaz slike). Ono sto me nervira na mom tabletu su otisci prstiju, pa cu najverovatnije malo da ga izlepim :)

Poslednja izmena:
Da izvučemo malo temu iz naftalina...
Izgleda da mi je riknuo punjač/adapter... Kabl izgleda radi, pošto mi kompjuter registruje kada ga kablom povežem na USB port...
Pitanje je: da li tablet može da se puni na genericke 5V 2A adaptere, pošto mi uvališe neki u Delta Citiju koji odbija da puni tablet.

P.S. Obradova me sad baš ovo pisanije AtiRage -a, pošto odavno nisam svraćao na temu!

Vrh Dno