Zar ne bese 700 core max u CCC? Jel dizete preko 700mhz kroz BIOS kartice ili volt modom?
Meni savrseno radi kontrola obrtaja.I iz CCC-a i iz Rive
Na 100% brzini,kuler se gotovo ne cuje,cuje se samo jedno tiiiihoooooo zujanje.Ja ga prvo nisam cuo,cujem ga samo kad priblizm glavu uz kuciste..Prvo sam i ja mislio da ne radi kontrola obrtaja,ali cim podignem sa 40%(na koliko uvek drzim) na npr 70-100% pojavi se to tiiiiiiiiiiihoooo zujanje i temperature pocnu da padaju...Takodje stavim ruku pored kartice i primetim da definitivno jace izbacuje vazduh kad povecam broj obrtaja![]()
uuff,al ti je dobra temperatura,kod mene IDLE 48C,LOAD 65-68CKod mene temp 41-43C.
uuff,al ti je dobra temperatura,kod mene IDLE 48C,LOAD 65-68C
...i ja imam istu kartu, uzeo sam pre par dana i probao sam sa Crysis Benchmark tool...i to je ovako izgledalo
Run #1- DX9 1920x1080 AA=16x, 32 bit test, Quality: High ~~ Overall Average FPS: 23.3
E sad test je radjen i na rezoluciji 25x20 ostalo je isto i imao Overall Average FPS 22
konfiguracija je
Asus P5Q PRO
Intel Core2Duo E6850 3.0 Ghz
4 Gb Kingston HyperX 800 Mhz (ali posto je na XPu prikazuje samo 3.25)
500 Gb Hard WD
550 MS industrial napajanje
i Vievsonic 22'' 2260 Full HD i sve igre rade na 1920x1080....
...i jako sam sadovoljan karticom!!!!....
kasnije jos jedna ista i jace napajanje i ......ZLO!!!!
blago tebi. meni igre seku u 12x10 a tebi lete u 19x12![]()
na njih sam i mislioOnda kod tebe nešto ne valja. :smoke:
Ima par igara koje traže manju rez od 1920 i zna se koje, ostale rade u toj rez glat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari