Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kupi adsl modem/ruter sa mreznim prikljuckom, tesko ces uspeti jeftine usb adsl modeme (koje isporucuju nasi provajderi) pokrenuti na mac-u. Ili pitaj da doplatis da ti provajder umesto adsl modema iznajmi varijantu sa ethernet prikljuckom (to bi morali da rade).
Ako već kupuješ, možda da se ispružiš i kupiš wi-fi router za ADSL. Onda neta svuda po kući Ja ga imam već godinu dana i još uvek mi je zanimljivo
(evo scenarija: Na Macu mi je pokrenut CoD4, igram online, pa da se ne diskonektujem, sa iPhona proverim poštu, procitam po koju temu i onda se odmoran vratim razbibrizi)
Nisam se ja zaleteo (ja imam klasicne sluske koje vezujem sa pojacalom). Uostalom, izvini, USB uredjaji su de-facto danas standard. Ako je Mac OS bas toliki space-os onda bi morao bez razmisljanja da radi sa tako smesnim uredjajima kao sto su USB sluske.
Ako ih je jedan Windows XP prepoznao i automatski preusmerio zvuk na njih (kao i Linux), sorry ali i Mac OS bi morao to da radi.
Ah da... zaboravio sam. Pa Apple nema u ponudi USB sluske Osecam da, kada bi iPod trazio Centronix kabl da bi svi Apple racunari dolazili sa tim portom