Šta je novo?

ASUS adsl na Leopardu

artur

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2003
Poena
630
Dali je neko uspeo da instalira ASUS-ov adsl modem na Leopardu koji radi na PC-ju.
Hvala.

Od svega pobrojanog imam samo Leoparda :D

Ali, ima li modem LAN priključak ili je samo USB. Sa USB-om je ćorsokak, ali LAN uvek proradi iz prve.

Ima samo USB, u svakom slucaju hvala. probacu pa ako bude rezultata cuce se

Kupi adsl modem/ruter sa mreznim prikljuckom, tesko ces uspeti jeftine usb adsl modeme (koje isporucuju nasi provajderi) pokrenuti na mac-u. Ili pitaj da doplatis da ti provajder umesto adsl modema iznajmi varijantu sa ethernet prikljuckom (to bi morali da rade).

Ni mnogo banalnije stvari kao sto su USB sluske ne rade na Mac OS-u a kamoli jedan modem.

USB sluške, i to postoji?? Svašta :D

Ako već kupuješ, možda da se ispružiš i kupiš wi-fi router za ADSL. Onda neta svuda po kući :D Ja ga imam već godinu dana i još uvek mi je zanimljivo :)

(evo scenarija: Na Macu mi je pokrenut CoD4, igram online, pa da se ne diskonektujem, sa iPhona proverim poštu, procitam po koju temu i onda se odmoran vratim razbibrizi) :D

Da, postoje. I u Windowsu pa cak i Linuxu (da, da) rade bez drajvera ali u Mac OS-u ne.

Haha, pa kad si bio lud i kupio USB slušalice :D Samo odmah da ti kažem, da se opet ne zaletiš, USB pegla ti ni na jednom OSu neće raditi :D

Nisam se ja zaleteo (ja imam klasicne sluske koje vezujem sa pojacalom). Uostalom, izvini, USB uredjaji su de-facto danas standard. Ako je Mac OS bas toliki space-os onda bi morao bez razmisljanja da radi sa tako smesnim uredjajima kao sto su USB sluske.
Ako ih je jedan Windows XP prepoznao i automatski preusmerio zvuk na njih (kao i Linux), sorry ali i Mac OS bi morao to da radi.

Ah da... zaboravio sam. Pa Apple nema u ponudi USB sluske :) Osecam da, kada bi iPod trazio Centronix kabl da bi svi Apple racunari dolazili sa tim portom :D

Poslednja izmena:
Ne bi dolazili sa tim portom, morao bi da se kupi adapter za $19.99 :d

Mislis $199.99? :D Posto kod Apple-a je sve 100++ :D

Nazad
Vrh Dno