Šta je novo?

ASUS A7V8X SATA drive, help

:dSve je to OK, ali kad govorimo o Asusu teško da ćeš okačiti neki link,jer oni ne puštaju nikakve obilaske (ako se u međuvremenu nije nešto promenilo) sa "foto-safarijima" u te njihove objekte, nazovi "pogone",a tu nema nešto posebno da se krije (proizvodnja PCB-a)..U odnosu na GA i MSI oni definitivno zaista najmanje proizvode procentualno od onoga što vidiš na njihovom zvaničnom sajtu. Znači jesu među najvećim vendorima, al od mašina za proizvodnju imaju vrlo malo (<GA&MSI). Foxconn (Hon Hai) rade za Asus mnogo. Napajanje sam spomenuo kao primer, ali isto važi i za druge IT proizvode.
Nego, šta bi sa rezačem iz teme:d?

Guglaj jos malo, naci ces ponesto i o Asusu ;)

Kao sto rekoh u mom drugom postu, znam da i Gigabyte i Asus imaju svoje fabrike, u vlasnistvu, u kojima obavljaju svoj core biznis - maticne ploce i graficke karte. Gigabyte ima 3 za sada (ako se ne varam), ocigledno i Asus najmanje toliko, i nisu jedini.

A za rezac... pa cekamo da se covek javi :D

To ploca sto je on ima je A7V8X-X,budzet varijanta A7V8X,te stoga i nema SATA kontrolor.Svojevremeno sam je i ja imao.Na ploci postoji mjesto gdje se treba nalaziti SATA kontrolor i konektori,jer je Asus koristio istu plocu za izradu oba modela.

u ovom slučaju Sata kartica bi rešila problem

Nazad
Vrh Dno