- Učlanjen(a)
- 22.04.2005
- Poena
- 319
Pokušavao sam da povežem grafičku sa TV-om, povezao sam je, i kada sam skinuo kablove da ih namestim lepo(pošto su bili razvučeni po celoj sobi) nije više htela da izbacuje sliku na TV, od tad mi se u svakoj aplikaciji koja koristi grafičku pojavljuju artefakti(filmovi, igrice...), čak i u NVidio kontrol panelu, tj onom logou koji se vrti, i pojačavaju se kada se više exploatiše grafička. :crash::crash::crash::crash::crash::crash::crash:
Probao sam sa menjanjem drajvera, sa reinstaliranjem, temperatura je 51 stepen, tolika je odkad sam je i qpio...probao sam i downclock ali ništa ne pomaže :wall:
Meni sve ovo miriše kao da je crkla...
Problem je u činjenici da sam istu dobio, i da za nju neam garanciju, tako da me zanima, ako je crkla, ima li leka, i kom servisu da se obratim...?
P.S. Na njoj ne deluje ništa kao da je izgorelo niti postoje neka fizička oštećenja...
Probao sam sa menjanjem drajvera, sa reinstaliranjem, temperatura je 51 stepen, tolika je odkad sam je i qpio...probao sam i downclock ali ništa ne pomaže :wall:
Meni sve ovo miriše kao da je crkla...
Problem je u činjenici da sam istu dobio, i da za nju neam garanciju, tako da me zanima, ako je crkla, ima li leka, i kom servisu da se obratim...?
P.S. Na njoj ne deluje ništa kao da je izgorelo niti postoje neka fizička oštećenja...