Šta je novo?

ASUS 8600GT 256 DDR3 Silent

Maximuss #27

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.04.2005
Poena
319
Pokušavao sam da povežem grafičku sa TV-om, povezao sam je, i kada sam skinuo kablove da ih namestim lepo(pošto su bili razvučeni po celoj sobi) nije više htela da izbacuje sliku na TV, od tad mi se u svakoj aplikaciji koja koristi grafičku pojavljuju artefakti(filmovi, igrice...), čak i u NVidio kontrol panelu, tj onom logou koji se vrti, i pojačavaju se kada se više exploatiše grafička. :crash::crash::crash::crash::crash::crash::crash:
Probao sam sa menjanjem drajvera, sa reinstaliranjem, temperatura je 51 stepen, tolika je odkad sam je i qpio...probao sam i downclock ali ništa ne pomaže :wall:
Meni sve ovo miriše kao da je crkla... :(
Problem je u činjenici da sam istu dobio, i da za nju neam garanciju, tako da me zanima, ako je crkla, ima li leka, i kom servisu da se obratim...?

P.S. Na njoj ne deluje ništa kao da je izgorelo niti postoje neka fizička oštećenja...

Verovatno si je zato i dobio.

Ja se kladim da si je ubio sa tvojim kablovima za TV... svaka "novija" (od gf4) je jako osetljiva po pitanju tv-out-a posto je on inegrisan u GPU svaka nepravilnost u TV ili problem sa kablovima (strujni udar,sl..) tako da ti se verovatno ostetio GPU za koji opravke nema

@maximuss : Uvek, ali uvek, kada povezujesh TV out na kompu sa TV-om, iskljuci oba uredjaja, pa onda povezi kablove. Postoji velika shansa da ti crkne TV-out ako povezujesh nazivo (shto ti se verovatno i desilo)...

Poslednja izmena:
@maximuss : Uvek, ali uvek, kada povezujesh TV out na kompu sa TV-om, iskljuci oba uredjaja, pa onda povezi kablove. Postoji velika shansa da ti crkne TV-out ako povezujesh nazivo (shto ti se verovatno i desilo)...

Naučio sam na teži način, mada sam na starom 6200 bez problema sve to radio na živo jedno 20ak puta i nikad me ništa nije zezalo, pa sam poveden tom logikom.....:wall:

Evo kako sad izgleda

Prilozi

• atrefakt.JPG
    atrefakt.JPG
    57.4 KB · Pregleda: 179
Poslednja izmena:

A kad jednom tako povežem, onda ne bi trebalo posle da pravi probleme?
Npr. isključujem i uključujem TV i komp kad hoću, a kabel stoji stalno priključen?

Sva sreća pa uz karticu dolazi uputstvo za povezivanje sa kompom.....NE!

Sva sreća, pa si ti pročitao uputstvo pre nego što si bilo šta radio.

Poslednja izmena:
Bila je u Pakomu na servisu, mučili se ljudi mesec dana, i na kraju mi se izvinuli i rekli da nisu uspeli da je poprave....GRRRRR :crash::crash::crash::crash::crash::crash:

Ja se kladim da si je ubio sa tvojim kablovima za TV... svaka "novija" (od gf4) je jako osetljiva po pitanju tv-out-a posto je on inegrisan u GPU svaka nepravilnost u TV ili problem sa kablovima (strujni udar,sl..) tako da ti se verovatno ostetio GPU za koji opravke nema

Kazes svaka novija od gf4 je osetljiva. Da li to ukljucuje i gf4? Posto ja imam problem sa tv-in-om. za tv-out jos nisam probao. Naime slika je crna i u Dscaler-u mi kaze da nema signala.

Da li ovo za ubadanje na zivo vazi i za TV tunere i zabadanje kabla od kablovske u njih?

Nazad
Vrh Dno