Znam da je bila šala. Time sam hteo da naglasim da svaka stvar ima svoj uzrok - a da isti rezultat (8x restartovanje wina + ``sve lepo radi,sve igrice rade dobro``) u ovakvim slucajevima moze da bude, uopsteno uzevsi, izazvano i npr. nekompatibilnoscu ploce i vga, ali npr. time sto adekvatno nismo skinuli prethodni drajver od graficke... i verovatno jos poprilican broj stvari na koje smo mogli obratiti paznju.
Prosto receno, nema dovoljno informacija. Covek kaze ``Imam problem pri podizanju sistema...`` i sumnja na nekompatibilnost graficke i ploce.
Pa, to verovatno znaci da je do skoro imao neku drugu graficku, pa onda stavio ovu ``nekompatibilnu``, i onda su poceli problemi sa podizanjem sistema. Ako npr. nije korektno uklonio prethodne drajvere i instalirao postojece može da peva od srece sto mu se 9. put podigao sistem i sve lepo radilo. Ali moze da bude uzrok u gomila drugih stvari.
Zbog toga u ovakvim slucajevima - raskacite sve sa racunara, pa ostaju samo ploca, graficka, hd i optika za instalaciju, uz misa i tastaturu. Pa cista instalacija win, i aktuelnog drajvera za vga - i da vidimo koliko su medjusobno nekompatibilne ploca i graficka. Osim toga, u eventualnom slucaju sumnje na napajanje, sa ostalim komponenetama (karticama i eventualnim hd-ovima) koje su uklonjenje znacemo da li neka od njih pravi razliku, kada ih budemo dodavali, nakon instalacije win.
Lepo je kada sklopimo racunar, instaliramo win - i sve proradi u startu. Ali, kada nastaju problemi, onda moramo da upotrebimo drugaciju metodologiju. Ne mozemo ocekivati da izvadimo grafiku iz jednog racunara, i stavimo u drugi - i da nema problema. Ako nismo tako radili, vec smo pri tome ``nekompatibilnost`` ispitivali pazljivo - onda treba i navesti sta smo tacno radili. Zato sto ce samo tako oni koji mogu da nam pomognu - znati da nas savetuju na pravi nacin
@kalla89. Cisto btw, koji drajer pod 7icom koristis za taj Audigy? Ako nije
2.18.0017, onda bi ga trebalo update-ovati