Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Inace ta low speed fizika je velika crna rupa za programere, citao sam intervju sa Arisom ja mislim, ili je bio Stefano, da im je to velika enigma iz nekog razloga i svaka simulacija ima neki bag kad je auto u mestu ili kad dosta sporo ide, kad uhvati nekih 20, 30 na sat onda fizika 'proradi'..

Nissan Primera mod ce konacno biti gotov, lik je bio sa timom koji vozi identicnu Primeru, snimali pravi zvuk, unutrasnjost je falila, fizika je vec bila perverzna..

01F84E9A671E19C808550D024F89D980AFE308E2

2A5F38EE4E7AC2F78FAFE76CDE9A3AF5EF42AD39

1890573_758208900958115_2330657220791644417_o.jpg

Poslednja izmena:
Znaci Borise, ovaj Andrea GI mod koji si ispeglao je PERVERZIJA. Do sada sam se stalno vracao na default jer mi ni jedan nije odgovarao, ali ovaj je savrsenstvo.

Obavezno skinuti FFBClip app, moze se lepo nategnuti FFB preko njega. http://www.racedepartment.com/downloads/ffbclip-app.7910/

Nego zar nije bila opcija da se u car setup-u u pitu moze podesavati jacina FFB-a za svaki automobil? Sad ne mogu da nadjem.

Znaci Borise, ovaj Andrea GI mod koji si ispeglao je PERVERZIJA.

Pa od kad sam to pricao nego ljude mrzi da se iscimaju 2 minuta :) Al dobro sad je malo konkretnije spakovan. A sad FFB namestas na + i - i to ti pamti za svaki auto ponaosob, znaci ostavi neki glavni FFB u glavnom meniju tipa 70%, a onda na stazi za svaki auto mozes posebno na + i -, a mislim da ima i sad posebna aplikacija za to sa strane, ako neces na tastaturi.

Na koliko drzis saturation kada koristis ove filtere?

P.S. Ajde probaj 312T na Zandvoort-u, ja nabih 1:41:115, deluje mi dosta brzo.

Saturation na 100%. Ali gde Zandvoort nadje, iz nekog razloga mi toliko los feedback na volanu na toj stazi.. verovatno sve u mojoj glavi. Aj probacu :)

Probao sam ga, super su detalji odradjeni ali mi deluje da je malo predobar sto se fizike i performansi tice.

Btw, gde mislis da se gubi/dobije najvise vremena na Zandvoort-u? Ja bih rekao na zadnje dve krivine.

Probao sam ga, super su detalji odradjeni ali mi deluje da je malo predobar sto se fizike i performansi tice.

Btw, gde mislis da se gubi/dobije najvise vremena na Zandvoort-u? Ja bih rekao na zadnje dve krivine.

I meni se cini da 504 ima malo vise gripa. Ali je spor u pm, 140 je za njega bolessss' :D

Koliko sam primetio, na ukosnici (treca krivina), da mi lomi ceo krug ako ne udjem dobro i ako ne dam gas na vreme.

plattegrond.gif

Ali koliko cudna staza, sa ovim Ferrarijem je skroz podnosljiva bila, ali recimo uzmem bilo koji 'road' auto, i force feedback mi je uzasan, kao da sam ga odvrnuo na 300%, preveliki otpor pruza, cujem zupcanike kako vriste.. ne kapiram u cemu je fora.

Nem' pojma, meni je bas interesantna, nekako su krivine netipicne, kao da je neko bacio spagetu na pod pa sta ispadne. :d
Nisam previse razlicitih kola probao, ali dobar mi je RUF RT12, wiggle wiggle wiggle.

Odusevljen sam sa 504, cetiri sekunde mi falile za najbolje vreme, 10 minuta okruglo :)

Mozda je dobar al je spor u... :D

Evo onda nesto malo brze :)

bESIsdf.png

Virtua Simulazioni is bringing you yet another piece, welcome to the Ferrari F1 Concept.
After a long story of trial and achievement this car has been finalized through the hands of
me and the rest of the team to bring you the ultimate taste of future.

In months of work, this car has been created as a 'Concept of a concept', inspired by the Concept designs from Ferrari.
An exact reproduction was never the goal. You'll find out our own creative ideas as we attempted to recreate
the ultimate experience of a future Formula 1 race. Driven through the hands of current
Ferrari F1 drivers Sebastian Vettel and Kimi Räikkönen we are convinced
you will not be disappointed.

Download
Try the art in your own hands through virtuasimulazioni.com

Installation
Drop content folder into your main Assetto Corsa installation normally located
at C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\assettocorsa

22598895748_bd6fab50ea_h.jpg

Znaci koji kraljevi kako rade ove modove,svaka cast.Da se ne postide da naplate ovo :D

Poslednja izmena:
Kako oni naprave ovaj auto da bude iole realan? Mislim, sigurno nemaju jedno 80% neophodnih podataka, ne?

P.S. Nema veze, citam sad na sajtu, slobodna interpretacija prakticno.

Poslednja izmena:
Kakva zver ***..

kakve fotke :D inace imam problem sa asseto corsom posle win 10 update, nece nikako da udje u igru blokira sve posle par sekundi, nekad na trejleru, nekad u meniju...

Poslednja izmena:
Gledao ove 'holly trio' klipove (P1 vs LaFerrari vs 918) svi se navadili zbog Top Geara, jedan od njih hotlapovi na Silverstone-u, uzmem da probam i posle 10-ak krugova ubodem identicno vreme u stotinku skoro :D Moralo je da padne jedno poredjenje :)

Poslednja izmena:
Kako dobar klip, bravo! Ovako kad se poklope kamere i kada YT kompresija odradi svoje, stvarno pobrkam na momente sta je igra. Nedostaje malo dinamickog opsega AC-u sto se tice boja i senki, i neki malo kvalitetniji antialiasing algoritam.

Poslednja izmena:
Fala, ma sad tek vidim da kamera sa pravog snimka gleda dosta vise odozdo ka gore, al ok je ispalo s obzirom da gadjam kameru tako sto gledam na telefonu pravi snimak :)

Ovo mora da se okaci, nisam trepnuo ~50 minuta..

Posle nahajpovan upalio malo TheFerrari-ja, ko sto sam ranije pominjao, sjajan je dok ga vozis pod strahom kao da ces da ga razlupas, kad preforsiras nema toliko informacija preko volana.. i btw zelim Portimao, platicu koliko god treba.

Borise, ajd' probaj Mazdu 787B na Ringu, ono je zastrasujuce iskustvo, sav se tresem. :S:
Uspeo sam 6:20:251, moze jos bar 4-5 sekundi dole, ali ja stvarno nemam snage vise. :D

Nisam probao, ali imas vec Portimao: http://www.racedepartment.com/downloads/algarve-international-circuit.2874/

Inace, meni je ovde Porsche pobedio. Bez posebnih priprema i ekipe, metnuli auto na stazu i pokidali.

Posle nahajpovan upalio malo TheFerrari-ja, ko sto sam ranije pominjao, sjajan je dok ga vozis pod strahom kao da ces da ga razlupas, kad preforsiras nema toliko informacija preko volana.. i btw zelim Portimao, platicu koliko god treba.

Poslednja izmena:
Aj jos jedan :)

Nisam ni ja trepnuo :D odgledao sam svih 52 min i malo je bilo...Odmah skinuh ovaj Portimao i odlučio sam se za McLaren P1,lik je vozio skoro 1:54 i nešto reko ajd da vidim bar njega da skinem sa vremenom kad već ne mogu nikad ložača :d.Uspeo da nabacim 1:51 i nešto.Ispade ovo vrhunska lokacija i dooosta teška sa P1 koji je zverina a ima tako zeznutih krivina a posebno se jedna izdvaja kako je mrzim :) ko je vozio zna koja je...

Evo i od mene video,obavezno na 1080p :)

Dada, vrhunski je Portimao..

I jos jedan top mod je izasao, Formula 3. Saradjivali su vise od godinu i po sa pravim F3 vozacem, inace hardcore LFS-ovcem i simmerom :) S njim sam se ranije cesto kidao online, a od pre par godina je i F3 vozac u stvarnosti.. sve im je moguce podatke davao a ovi putovali s njim na par trka, i na Spa izmedju ostalih..

http://www.racedepartment.com/downloads/rsr-formula-3.8040/

Poslednja izmena:
Dada, vrhunski je Portimao..

I jos jedan top mod je izasao, Formula 3. Saradjivali su vise od godinu i po sa pravim F3 vozacem, inace hardcore LFS-ovcem i simmerom :) S njim sam se ranije cesto kidao online, a od pre par godina je i F3 vozac u stvarnosti.. sve im je moguce podatke davao a ovi putovali s njim na par trka, i na Spa izmedju ostalih..

http://www.racedepartment.com/downloads/rsr-formula-3.8040/

Probao sam nije loše :) Evo vreme neko valjda je ok :D

Capture.PNG

Vrh Dno