7:10:969 Zonda R na Nurburgringu, jel to ok vreme posle pauze od jedne decenije? Jao kako je fino vratiti se. :cigar:
Imaju li neđe podešavanja za volane, imam dfp pa da probam.
7:10:969 Zonda R na Nurburgringu, jel to ok vreme posle pauze od jedne decenije? Jao kako je fino vratiti se. :cigar:
Ajde bezi :hair:
To onaj sto je reklamirao CARS sve vreme, sad uzeo refund pa presao na AC sta? :d![]()
on mi je i otvorio oci sa ovom pozicijom volana, monitora i FOV-a, od tad samo tako vozim.
Ma jok, pa ljudi zveraju u laptop na 20 cmIma oko 45 cm, mozda je los fazon sa nekim starijim televizorima koji vise zrace, sa monitorom nema nikakve razlike, a bolji fazon jedno 20 puta od onog klasicnog kad vidis virtuelne ruke do lakta
![]()
Sjajan kombo sam otkrio danas, C7.R na Barceloni GP..
Inace neka dvojica sa bencha mi redovno dislike-uju klipove, bukvalno samo ovde okacim i u zadnje vreme dva dislike-a redovno
Sad probah Project Cars cisto da uporedim... Vozio sam Huayra-u na Nurburging GP-u, bez ABS-a i TC-a pa onda isto to u AC-u. Ja ne znam, mozda je nesto do mene (ne verujem), ali ono je pisijada u odnosu na AC. Svaki oversteer ispravis kad hoces, kocis kad hoces, dajes gas na izlazu iz krivine kad hoces. 'Ladne gume imaju vise gripa nego zagrejane u AC-u, a kad se zagreju i RUF-u dupe ne mozes da isteras. Verujem da bi mnogima bilo zabavnije bas zbog toga, ali ja se ne bih usudio da to zovem simulacijom.
P.S. Jedna dobra stvar u PC-u koju bih voleo u AC-u: volan je tezak kad auto stoji u mestu, jel mogu nekako na to da uticem u AC-u, neko podesavanje, nesto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari