Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

7:10:969 Zonda R na Nurburgringu, jel to ok vreme posle pauze od jedne decenije? Jao kako je fino vratiti se. :cigar:

Imaju li neđe podešavanja za volane, imam dfp pa da probam.

7:10:969 Zonda R na Nurburgringu, jel to ok vreme posle pauze od jedne decenije? Jao kako je fino vratiti se. :cigar:

Probacemo ;)

Imaju li neđe podešavanja za volane, imam dfp pa da probam.

Ovo bi trebalo da su podesavanja za sve volane osim ovih "107%" jacine FFB-a u control panelu koji bi trebalo samo da je za Logitech volane. Ovo su najrealnija podesavanja bez bilo kakvih laznih efekata, samo ffb direktno iz fizike, osim Kerb effects ako volis malo da prodrma volan na ivicnjacima. Mozes u igri ovu jacinu sto je na slici 66, da povecas do nekih 75% recimo.
I promenis u "graphics.ini" fajlu, koji je negde u Ac/System/CFG folderu ja mislim, stavku "max_frame_latency" na "1".

Poslednja izmena:
Da li organizuju lige i takmicenja u AC? I da li moze da se skine hotlap, neka tabela, WR, i sl. ?

Na Race Departmentu ima dobrih organizovanih trka. A za hotlap imas RSR aplikaciju i sajt http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=rank (isti taj sajt mozes da upalis u samom meniju igre i da tu gledas rankove). Pre neki dan su brisali sva vremena do sad zbog promena u fizici i gumama u 1.3 verziji, tako da su sad prilicno friska vremena. Da skines hotlap odatle i da ga pustis nema, osim ako ti ga neko rucno ne posalje, ako si to mislio..

Poslednja izmena:
To sam mislio, znaci ne moze da se odgleda hotlap...

Zamisli fuziju AC i LFS :D tj. da AC mazne neka resenja od LFS ili real tracks and cars i bolju grafiku u LFS :p

Ajde bezi :hair:

Aje nie strasno, ima gresaka :)

Btw, jel bi neko mozda koristio ovako nesto, istripovao sam se da uradim ruke umesto rukavica, malo vise da podseca na pravi track day kad snimam klipove :) Gledam dal da bataljujem jer je poprilicno cimanje i cudno izgleda u vecini situacija :d

ruke.jpg

Izgleda kao da si nekome izlomio zglobove i onda zasrafio na ovog vozaca :d Jesi ovako sinoc vozio za noc vestica :d

Cekaj, pa na TD-u dosta ljudi vozi u rukavicama. :) A ovo sa ss-ova je smesno, jer nisu model promenili nego samo skin.

Pa da, nema boga da ispadne realno :d To je moj pokusaj posle pola sata, ali bataljujem jer bez menjanja modela (sto verovatno nije ni moguce a ni numem) nema sanse da ne izgleda scary :)

Rene Rast počeo da vozi AC :D

To onaj sto je reklamirao CARS sve vreme, sad uzeo refund pa presao na AC sta? :d :)

Kad ste vec kod toga, koji su neki dobri AC YouTuberi da bacim pogled?

baronesbc ima odlicne klipove mada od raznih simulacija, AC najvise, on mi je i otvorio oci sa ovom pozicijom volana, monitora i FOV-a, od tad samo tako vozim.
Na njega sam subscribe-ovan, nisam preterano trazio jos neke al eto njegovi klipovi su bas super. Ja isto spamujem kao sto si mozda primetio :) uglavnom hotlapovi, volim da snimim da izgleda tako kao da je sa prave GoPro kamere recimo, a da manje deluje kao igIca..

Ce da oslepite bre, 40" na pola metra. Mada ideja nije losa, zamenis sofersajbnu monitorom prakticno. :p

Ma jok, pa ljudi zveraju u laptop na 20 cm :) Ima oko 45 cm, mozda je los fazon sa nekim starijim televizorima koji vise zrace, sa monitorom nema nikakve razlike, a bolji fazon jedno 20 puta od onog klasicnog kad vidis virtuelne ruke do lakta :)

Sjajan kombo sam otkrio danas, C7.R na Barceloni GP..

To svi misle, nije uopste tako, znas tacno gde ti je taj deo automobila sa desne strane, kao sto nesvesno znas i u pravim kolima bez pomeranja glave, jako brzo se priviknes i nabadam (ili masim) apexe isto kao i kad vidim celu haubu. Tri ekrana su definitivno vrh ali i ovako je odlicno.. ako hoces da dignes sve to na malo realniji nivo.

Ma jok, pa ljudi zveraju u laptop na 20 cm :) Ima oko 45 cm, mozda je los fazon sa nekim starijim televizorima koji vise zrace, sa monitorom nema nikakve razlike, a bolji fazon jedno 20 puta od onog klasicnog kad vidis virtuelne ruke do lakta :)

Sjajan kombo sam otkrio danas, C7.R na Barceloni GP..

Sta se desava sa senkama, uzasne su iz nekog razloga?

Inace, tebe drzim za krivca ako ispadne da dzabe setam TV po sobi da bih probao ovaj fazon. :d

Da, ima taj bag sa senkama, nikako to da poprave, mozda je bolje na jacim podesavanjima, meni su senke na low. Drzi me za krivca, al pre ces da mi bacas high-five :D
Inace neka dvojica sa bencha mi redovno dislike-uju klipove, bukvalno samo ovde okacim i u zadnje vreme dva dislike-a redovno :d Mislim fucka mi se za like bar ali pazi ti te mozgove :d
Entuzijazam je zabranjen u srbiji..

Poslednja izmena:
Inace neka dvojica sa bencha mi redovno dislike-uju klipove, bukvalno samo ovde okacim i u zadnje vreme dva dislike-a redovno

To je zbog senki na low :d

Inace i ja vozim AC tako sto primaknem TV do volana samo sto je moj od 32'' sve preko toga bi mi bilo mnogo...Znaci sa jednim monitorom-TV.om mislim da bolje ne moze da se izvuce sto se tice nekog dozivljaja u voznji,ako ti je kamera u vozilu podesena onako iznad odnosno kod inst.table.

Zbog senki verovatno :)

Nego cesto pominjani andrea_gi i njegov graficki mod, covek me zamolio da ja okacim mod na RD i da proberem fajlove, kaze ne moze da se odluci koje PP filtere da stavi i svidja mu se kako ga ja reklamiram :d Ispostovao sam ga jer su mi skoro svi klipovi i fotke sa njegovim modom. Nisam ubacio sweetfx i reshade fajlove jer nema nikakve potrebe i meni barem guse sistem. Probrao sam dva najbolja PP filtera jer bas odskacu od ostalih.. Pa ko hoce nek skine, nebo i zemlja iskreno u poredjenju sa default grafikom.

http://www.racedepartment.com/downloads/andrea_gi-graphic-mod-by-bl.7860/

Sad probah Project Cars cisto da uporedim... Vozio sam Huayra-u na Nurburging GP-u, bez ABS-a i TC-a pa onda isto to u AC-u. Ja ne znam, mozda je nesto do mene (ne verujem), ali ono je pisijada u odnosu na AC. Svaki oversteer ispravis kad hoces, kocis kad hoces, dajes gas na izlazu iz krivine kad hoces. 'Ladne gume imaju vise gripa nego zagrejane u AC-u, a kad se zagreju i RUF-u dupe ne mozes da isteras. Verujem da bi mnogima bilo zabavnije bas zbog toga, ali ja se ne bih usudio da to zovem simulacijom.

P.S. Jedna dobra stvar u PC-u koju bih voleo u AC-u: volan je tezak kad auto stoji u mestu, jel mogu nekako na to da uticem u AC-u, neko podesavanje, nesto?

[YOUTUBE]rhDtbS_JYDM[/YOUTUBE]

Sad probah Project Cars cisto da uporedim... Vozio sam Huayra-u na Nurburging GP-u, bez ABS-a i TC-a pa onda isto to u AC-u. Ja ne znam, mozda je nesto do mene (ne verujem), ali ono je pisijada u odnosu na AC. Svaki oversteer ispravis kad hoces, kocis kad hoces, dajes gas na izlazu iz krivine kad hoces. 'Ladne gume imaju vise gripa nego zagrejane u AC-u, a kad se zagreju i RUF-u dupe ne mozes da isteras. Verujem da bi mnogima bilo zabavnije bas zbog toga, ali ja se ne bih usudio da to zovem simulacijom.

P.S. Jedna dobra stvar u PC-u koju bih voleo u AC-u: volan je tezak kad auto stoji u mestu, jel mogu nekako na to da uticem u AC-u, neko podesavanje, nesto?

Nesto sam citao o tome davno za okretanje u mestu al sam zaboravio, s kojim autom si probao, mozda ima razlike servo i bez serva..
A za CARS, pa nije do tebe niti je ista subjektivno, jednostavno su tokom razvoja skrenuli ka "sim-cade" kategoriji.. ako su i ikad planirali da bude bas simulacija.

Poslednja izmena:
Slicno je sa svim kolima, nisam primetio razliku izmedju matorih i novih. Inace, sjajno izgleda ovaj graphics mod sto si okacio, svaka cast i tom liku i tebi na trudu.

Nazad
Vrh Dno