Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

1:28 107 muggelo 125 Stage 1 Exos , sve full pro tezina, menjam brzine ulazim u krivine, juce sam vozio 4 sata u krug hahahaha :D cim pogresim ispocetka i samo vrmmm, podesavanja sam nasao na netu , lik stim podesavanjima vozi 1;26 900 IMAM ****nu pricu idemo na muggelo i samo gassssss....:D:D:D Mada imam problem imam psa koji laje ko necitav i ja ulazim u simonceli krivinu kad on krene da laje, odma kiks ispadam iz ravnoteze i opet ispocetka...Ovo vam pricam jer pravi f1 vozaci nemaju ovakve probleme i njima je mnogo lakse, cak imaju i suskavo odelo..imam replay rekorda al fraps snima samo 30 sekundi, ne znam zasto...1391px-Mugello_Racing_Circuit_track_map.svg.png kazanova je strasna krivina, petom brzinom 250 kmh kroz nju, nekad mi samo formula odleti u pesak, strasno kako je dobro, navuko sam se ali samo formulu vozim u tome uzivam maximalno, ovo sve drugo je za babe, ovo je brzina, emocija, strast samo me zlatko **** sa lajanjem svakih dva minuta... slika mog haskija
198675_144595678959795_4622613_n.jpg

Poslednja izmena:
Hahah, Borat bog :D Odlicno je to vreme bre, i naglasi da je Stage 1 Exos :)

Btw stize Caterham za koji dan (Academy, R300 cup i R500), jako ozbiljan projekat, sve pravi podaci korisceni.. Kao i Mazda MX-5 hajpovana citavu vecnost.

Poslednja izmena:
Hahah, Borat bog :D Odlicno je to vreme bre, i naglasi da je Stage 1 Exos :)

Btw stize Caterham za koji dan (Academy, R300 cup i R500), jako ozbiljan projekat, sve pravi podaci korisceni.. Kao i Mazda MX-5 hajpovana citavu vecnost.

naglaseno, jedino mi nije jasno, gledam te klipove, meni formula mnogo vise proklizava, mozda je to zbog update posle ubaceno, bar mi se tako cini, nisam pametan

Okaci neki klip, dobro je vreme i taman da vidim na sta mislis..

Okaci neki klip, dobro je vreme i taman da vidim na sta mislis..

moracu, snimam sa onim frapsom, a on na 30 sekundi prekine, trazim po njemu podesavanje za vise, nisam nasao, sutra cu se potruditi...mada moguce da ja bagujem nesto ali sam tako srecan kad sam spustio na 1 28 i mogu jos osecam :D:D:D inace ova formula je spora ima samo pet brzina 290km max izvucem na pravac...al gledam po netu vremena ja sam u vrhu sto je super :D u trku nek imam 1 30 bomba :D igrao sam kanter tj, igram jos, fifu ali ovo uzivam bas, bas :D moram neki volan uzeti mocniji hahaha :D Evo slika podesavanja i recorda gore lotus.jpg

Poslednja izmena:
Untitled.jpg 1;27;901 strasno !!! posle dva sata gresaka, jedan savrsen krug :D Untitled1.jpg molim lepo !!!

Poslednja izmena:
Prirodni talenat :p

Kikinda skini narodnu verziju frapsa, ta što snima samo 30 sekundi je ona ograničena verzija. Pa da gledam kako voziš to haha

Ma nek upali shadowplay.

Kikinda skini narodnu verziju frapsa, ta što snima samo 30 sekundi je ona ograničena verzija. Pa da gledam kako voziš to haha

eee hvala, nisam znao :D mogo bi i taj shadowplay hahahah cepam sad ispod 128 skoro uvek, kako ljudi to dodje samo odjendom krenu krugovi..snimio frapsom 3.8 gb 2 minuta video wtf !!! uskoro video konvertujem :D

Poslednja izmena:
Boris ima nekih obaveza u Pcars temi :d docice....nego sto nisi stavio cist snimak bez onih aplikacija po ekranu ,lepse bude :)

to sam skonto kad sam vec snimio, snimicu opet ide se na novi HOT LAP samo da haski ne laje :D izbaci me iz G sile odma :D Imas t300 pa to je stvoreno za F1 :D:D:D

E da znas F1 najvise i vozikam u zadnje vreme kad posle predjem u neki autic ko u ficu da sam seo nema uzitka :D

bas cudno sto nema u asseto jos bolida, imaju oni modovi moracu to probati ali opet kontam da ce izbaciti neki dlc sa f1 bolidima u future :D

mogu jedino u vidu moda ili sa fabrickom licencom proizvodjaca.

recimo ja videh u onom traileru za konzole da ce biti ferrarijev F135 ;)

Pa realno u ovom stanju kakva je sad ne bi prosla najbolje na konzoli,moraju da srede online do tad i "napune" je :) sa jos sadrzaja fali jos dosta nekih poznatih lokacija i vozila...

Pa realno u ovom stanju kakva je sad ne bi prosla najbolje na konzoli,moraju da srede online do tad i "napune" je :) sa jos sadrzaja fali jos dosta nekih poznatih lokacija i vozila...

da mrsavi su ali ovo sto su do sad napravili toliko je detaljno i pazeno da sve bude kako treba, ovo nije ni 50 % igre napravljeno, a vec su je izdali :D nadam se f135 da ce da uleti :D

ovi simulatori postaju totalno ozbiljna stvar bice ovo sport za par godina videcete !!! :D

Poslednja izmena:
Pa nema nista drugo od formule, mislim na njihovo official sto su izdali, ako oces podesavanja za lotus imam neka :D Ne znam stvarno ja bas suprotno juce sam terao oko 3 sata u krug svaku krivinu da secem sto bolje itd, itd, kontam da uz podesavanja mogu jos da izvucem, gledam ove druge kako voze ali oni bas skracuju put idu i preko trave kad seku krivinu, to bas nije real al dobro moze im se...

Poslednja izmena:
Pa bre F1 modovi sto su izasli su kao zvanican sadrzaj bukvalno :) Od Formula Corsa ekipe sve i Mclaren od Virtua Simulazioni..

Engine u AC je takav da ako imas prave podatke od automobila koji modujes, dobices realan rezultat, nema nikakvog izmisljanja.. svi ozbiljni timovi tako rade a to se ne razlikuje ni od toga kako iz Kunosa prave kola.. Zasto se u svakom dobrom modu gadjaju vremena u desetinke sa pravim kolima :) Zato jedva cekam Caterhame sto sad izlaze, em sto ih obozavam, em se radi na mnogo ozbiljnom nivou, sa vlasnicima identicnih modela..
Za F1 je malo druga prica, to su strogo cuvani podaci i ne verujem da ni Kunosu daju mnogo vise stvari nego sto moderi mogu da izvuku kopajuci po netu..

I da, baci taj setup za Exosa :)

Poslednja izmena:
http://www.filedropper.com/exoss1mugelloq lik sa ovim setup vozi 126 900 ja sam na 127 400, mogu jos ali je tesko na PRO settings, skinucu i modove moram, hvala za info da su modovi ipak prave stvari :D

Inace u igri u tabu online ima bas server muggello sa lotusom 125, prima 15 igraca...jedino sto klinci voze udaraju me od nazad samo me zabiju :D

Poslednja izmena:
Malo se zagrevao pred trku..

idemo !!! :D i ja skino te formule, samo moram da naviknem nemam iskustva :D

Poslednja izmena:
Bas me interesuje kako ce to AC na konzolama biti bilo sta osim porta ? Taj tim jednostavno ne moze vise, i tako ce da ostane. Gran Turismo ce pre postati full simulacija nego sto ce AC postati full igra. To na konzolama nece proci jer su vikend instant gameri navikli da dobijaju celu igru koja radi, bauljanje po folderima, fajlovima i modovima ostavimo onima koji su ostali u 2002-oj :)

Bas me interesuje kako ce to AC na konzolama biti bilo sta osim porta ? Taj tim jednostavno ne moze vise, i tako ce da ostane. Gran Turismo ce pre postati full simulacija nego sto ce AC postati full igra. To na konzolama nece proci jer su vikend instant gameri navikli da dobijaju celu igru koja radi, bauljanje po folderima, fajlovima i modovima ostavimo onima koji su ostali u 2002-oj :)

Slazem se :) a opet se nadam da ce uspeti da odrade sve i dovedu voznju na neki ozbiljan nivo sto se sadrzaja tice,vremena ima,ne znam kad ce na konzole tacno, verovatno ne manje od 1 god. pocev od danas,napisali su 2016 ta... Imaju definitivno dosta posla sada i treba sve odraditi plus izbacivati sadrzaj za pc.

Poslednja izmena:

Da, jer je jbno tesko otpakovati rar fajl u pravi folder. Dobijes neke dragulje od staza i automobila koje ne bi nikad video u komercijalnim igicama, za dzabe, i jedina reakcija na to je 'bauljanje po folderima i fajlovima'? Ajd sto si uvek bio bezobrazan i trolcina, barem si nekad i ubadao po neku istinu, sad apsolutno nista sto samouvereno prosipas po forumu nema veze s mozgom.. Ladno prizeljkujes svet gde nista ne mozes da menjas, gde je sve zacrtano, gde su vrhunski modovi losa stvar (?). Gde su ljudi toliki de*ili da im je sad cak mrsko da zavuku ruku u dzep, gde imaju svo znanje i svaku knjigu na svetu u tom dzepu, ne, sad to isto mora da bude u obliku sata, jer ko jos zavlaci ruke u dzep..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno